Îți mai amintești cum arăta Cabral în anul 2005? Iată cum venea pe atunci la petrecerea Viva!

 Popescu Alexandra
.

Acum este unul dintre cei mai carismatici prezentatori TV din România, însă mai ții minte cum arăta Cabral în anul 2005?

Prezentatorul „Uite cine dansează' cochetează cu lumea televiziunii încă din 1998 și devine celebru odată cu intrarea sub aripa protectoare Media Pro. În 2005, Cabral era deja unul dintre cunoscuții prezentatori ai postului Acasă TV, iar cariera sa de actor era abia la început.

În acel an, Cabral se afla și printre vedetele invitate la petrecerea Viva! și, ca să vă dați seama cât timp a trecut, acesta era încă căsătorit cu Luana Mitran, prima soție, alături de care are o fată, Inoke, care face anul acesta 15 ani.

Pe atunci, Cabral își lăsa părul mai mult să crească, avea mustața și barba mai pronunțate și era mai slab. Într-un costum negru, acesta zâmbește sfios fotografului.

Un an mai târziu, Cabral divorțează de Luana. În 2007, el primește un rol în telenovela românească „Inimă de țigan', acolo unde avea să o cunoască pe Andreea Pătrașcu. Între ei a început o frumoasă poveste de dragoste și s-au căsătorit în anul 2011.

Alexandra Popescu

Citește și:

Cabral s-a apucat de cântat. Iată cum sună noua sa piesă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton