Iulia Albu stă pe scaunul lui Răzvan Ciobanu la "Bravo, ai stil! All Stars"! E şi mai dură acum

 Pirvu Cristina
.

„Bravo, ai stil! All Stars' a dat startul celei mai spectaculoase competiții de până acum, aruncând în arena cele mai valoroase concurente din sezoanele precedente. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Iulia Albu vor fi cu ochii pe cele 11 candidate la titlul de „Cea mai stilată femeie din România', iar pretențiilor lor sunt uriașe.      

Acest sezon vine cu mai multe noutăți, una dintre ele fiind și postura în care o regăsim pe Iulia Albu. Această va fi de partea cealaltă a mesei Juraților și le va cere argumente acestora, în momentele când vor oferi calificative fetelor. De asemenea, va avea și misiunea de a oferi sau de a retrage câte o steluța în fiecare ediție, dintre cele oferite de Jurați concurentelor.

Iulia Albu stă pe scaunul lui Răzvan Ciobanu la „Bravo, ai stil! All Stars”

Din fotoliul ei imperial, Iulia Albu va fi cel puțîn la fel de aprigă că până acum, atât în relația cu ceilalți Jurați, cât și cu concurentele.

În prima ediţie, Iulia Albu a îmceput în forţă şi nu a acordat o steluţă, ci a luat una. Denisa, concurentă în ediţia a doua, a rămas fără una dintre steluţele primite de la juraţi. Iulia Albu nu a considerat că o merită.

va fi, cu siguranță, cel mai spectaculos sezon de până acum, iar această competiție rămâne unică pe piață TV din România pentru că   la nu este vorba doar despre haine, despre orgolii, ci despre mult mai mult.  Această competiție nu a fost niciodată despre haine, ci despre acel ceva care face diferența între o persoană și o personalitate. Pentru fete va fi foarte dificil, pentru că avem așteptări mari de la ele, justificate prin faptul că deja au trecut prin competiție, s-au călit, au învățat foarte multe lucruri', a declarat Iulia Albu.

Dezbaterile juraților legate de alegerile vestimantare ale fetelor se anunță foarte aprinse, reacțiile concurentelor pe măsură, având în vedere că cele 11 tinere au mai trecut prin focurile competiției, prin criticile cele mai aspre și prin capcanele întinse de contracadidatele lor în lupta pentru marele premiu de 100.000 de lei. Se anunță cel mai aprins sezon „Bravo, ai stil!' de până acum, în care experiență concurentelor își va spune cuvântul.

Competiția este cu atât mai interensanta cu cât câștigătoarele primelor trei sezoane „Bravo, ai stil!', Silvia, Marisa și Iuliana, au început lupta pentru reconfirmarea valorii lor și pentru a-și pune pe cap, încă o dată, coroana invingatoarei.

Foto: PR

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton