Jennifer Lopez, apariţie provocatoare la aproape 50 de ani

 Pirvu Cristina
.

Jennifer Lopez, apariţie provocatoare la aproape 50 de ani. Vedeta internaţională impresionează cu apariţiile sale ba de pe covorul roşu, ba la concerte sau în pozele din mediul online. De data aceasta a uimit, căci şi-a expus mult prea mult formele voluptoase pe care ştim cu toţii că le are.

N-a împlinit încă 50 de ani, dar în doi ani va schimba prefixul. Jennifer Lopez are forme de invidiat, am putut observa asta în apariţiile sale de pe covorul roşu, când a participat la diverse evenimente importante.

Recent, vedeta a încărcat pe Instagram o fotografie în care apare în costumul de fitness. Se pare că Jennifer Lopez ţine la aspectul său fizic şi merge des la sală. În poză poartă colanţi mulaţi, de sport, dar şi o bustieră minusculă care îî scoate în evidenţă un decolteu provocator.

Actriţa nu s-a sfiit deloc să arate captura şi fanilor care imediat au reacţionat: „Eşti absolut minunată! (…) Ai o formă de invidiat. (…) Eşti adorabilă!”

Citeşte şi:

Secrete de beauty de la vedete. Păr blond și sănătos ca al Soniei Argint Ionescu

Citeşte şi:

Imagine emoționantă cu Laura Cosoi însărcinată. Actrița, cu burtica din ce în ce mai mare

Jennifer Lopez are un nou iubit

Se pare că Jennifer și jucătorul de baseball Alex Rodriguez se întâlnesc de ceva vreme. Conform publicaţiei People, cei doi se iubesc de câteva luni de zile. Artista a fost încântată de el de la început și că „el i-a cunoscut familia, iar ei îi place la nebunie că este tată. Jennifer este conștientă că Alex este un cuceritor, de aceea și-a luat măsuri de precauție.”

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton