Jennifer Lopez și Alex Rodriguez - prima vacanță în doi. Diva este absolut fermecată de iubitul ei

 Popescu Alexandra
.

Lucrurile par să fie destul de serioase între Jennifer Lopez și Alex Rodriguez. Cei doi apar împreună la evenimente, petrec timpul alături de copiii lor, iar acum au plecat în prima lor vacanță, la Paris.

Deși la început a vrut să ascundă relația cu Alex Rodriguez, J Lo pare să fii dat frâu liber sentimentelor și să nu îi mai pese de gura lumii. Încă din martie, ea și jucătorul de baseball formează un cuplu și par să fie foarte fericiți. Merg la evenimente împreună, își scot copiii în oraș sau la piscină, Alex având și el doi copii dintr-o căsătorie anterioară, petrec timp împreună chiar și pe platourile de filmare, iar acum au plecat doar ei doi în vacanță.

Jennifer și Alex au mers, în acest weekend, la Paris. Cei doi s-au cazat la hotelul Meurice, au mers la shopping, prima destinație fiind magazinul Channel, și au cinat împreună la restaurantul La Societe. În prima lor zi în Paris, J Lo a fost foarte elegantă. Pe timp de zi, aceasta a purtat un costum vaporos, cu imprimeuri, iar seara, la cină, a purtat un compleu roz pal, extrem de sexy.

Următoarea zi, Jennifer a renunțat la ținutele elegante și a ales ținuta sport. Într-o pereche de pantaloni albi, teneși și un tricou negru, cei doi au vizitat Parisul, au mâncat înghețată și au luat prânzul pe Ile Saint-Louis. Amândoi au fost foarte drăgăstoși, s-au ținut în brațe, și-au zâmbit încontinuu, iar diva pare să fie absolut fermecată de iubitul ei.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Alex Rodriguez este înnebunit după Jennifer Lopez! Nu o lasă singură nici la filmări. Iată cum au fost surprinși cei doi! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton