Katy Perry poartă creații ale unui brand românesc

 Ion Bianca
.

Katy Perry a ales să poarte creația unui brand românesc la ședința foto pentru coverul noii sale piese ce urmează a fi lansat: „Chained to the rhythm'.

 

 

 

În fotografia cu care își promovează noul single, Katy a ales să poarte o ținută roz pudră. Vestimenația semnată Styland a constat într-o cămașă și o blană, ambele având aceeași culoare. Rozul pudră se pare că o prinde de minune pe cântăreață care a renunțat recent la culoarea capilară care a făcut-o celebră – brunet –  optând pentru un blond deschis.

 

Se pare că vedetele de peste ocean aleg să poarte din ce în ce mai des creații semnate de designerii români. Katy Perry nu este singura care a ales o ținută semnată de acest brand românesc. Fiica cea mare a lui Demi Moore și Bruce Willis – Rumer Willis –  a purtat și ea o ținută semnată Styland  pe covorul roșu de la Globurile de Aur, apariția acesteia fiind lăudată de critici.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Facebook

 

Citește și:

Cum și-a sărbătorit Katy Perry ziua 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton