Kendall Jenner s-a tatuat la beție. Puțini au văzut desenul

 Stamen Diana
.

Într-o noapte, în septembrie 2016, Kendall Jenner a băut peste măsură și s-a tatuat. Vedeta a ales să se tatueze pe interiorul buzei cu primul cuvânt care i-a venit în minte în acel moment. Tatuajul făcut la beție de Kendall Jenner este ascuns de toată lumea.

Vedeta a recunoscut în emisiunea lui  Ellen DeGeneres  că asta nu a fost cea mai bună decizie a ei. 'Am fost beată! Am fost beată! Nu gândeam limpede', a spus Kendall Jenner.

Nu există niciun motiv întemeiat pentru care ea a ales să-și tatueze cuvântul 'meow'. „A fost literalmente primul lucru care mi-a trecut prin cap', a dezvăluit vedeta. Kendall Jenner susține că acest tatuaj nu a durut-o absolut deloc.

Fotomodelul mai are și alte tatuaje, însă făcute cu cerneală albă. 'Am tatuaje pe degete pe care nu poți să le vezi. Acestea au durut. Primul meu tatuaj a  fost un punct alb pentru că am vrut să văd cum se simte. Toți prietenii mei îl au.', a mai spus Kendall.

Kendall Jenner a vorbit despre căsătorie și copil

Fotomodelul, în vârstă de 22 de ani, a vrut să clarifice că nu are planuri de nuntă sau de copil prea curând. 'Am momente în care mă întreb dacă vreau un copil acum. Dar nu, nu. Cred că trebuie să mai aștept puțin mai mult. Dar este minunat că am toți copiii surorilor mele cu care mă joc. Toți sunt foarte drăguți.', a dezvăluit Kendall Jenner.

Kendall Jenner s-a tatuat la bețieKendall Jenner s-a tatuat la beție

FOTO: Instagram, Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton