Kim Kardashian și Kanye West merg la terapie de cuplu

 Popescu Alexandra
.

Căsnicia lui Kim Kardashian și a lui Kanye West pare să scârțâie de ceva timp, iar despre asta s-a tot vorbit în presa internațională. Și pentru că este evident pentru toată lumea că lucrurile nu mai merg bine între ei, aceștia au luat o hotărâre în încercarea de a-și salva mariajul: terapia de cuplu.

Kim și Kanye așteaptă cel de-al treilea copil, iar familia consideră că relația lor nu este destul de puternică încât să reziste în fața unei responsabilități atât de mari, având în vedere instabilitatea mentală a rapperului american.

O sursa apropiată celor doi susține că problemele de cuplu au început în 2016, în momentul în care West a devenit instabil mental și a avut o cădere nervoasă. Acesta a arătat simptome de psihoză și a anulat turneul Saint Pablo.

Citește și: Chris Brown o vrea înapoi pe Rihanna? Cum încearcă rapperul american să o recucerească pe artistă

Cei doi nu mai sunt la fel de când Kanye a avut căderea nervoasă, și le-a fost foarte greu să ajungă în punctul în care sunt acum. Merg la terapie de cuplu și fac eforturi mari să se reconecteze unul cu celălalt, având în vedere că West nu venea acasă, stătea la un hotel din apropierea studioului. Acest lucru trebuia să înceteze', a declarat sursa.

În câteva luni, cei doi vor avea un copil născut de o mamă surogat, iar problemele maritale trebuie rezolvate pana în ianuarie.

„Mai au mult de muncă, dar vor să aibă un mariaj puternic până când se va naște cel de-al treilea bebeluș', a mărturisit o alta sursă.

Laura Oaida

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton