Lady Gaga și-a oficializat relația cu agentul ei. Prima imagine cu ea și noul iubit - FOTO

 Popescu Alexandra
.

Dacă cu sănătatea nu stă bine, măcar pe plan sentimental să fie totul așa cum și-a dorit. După ce s-a despărțit de Taylor Kinney, în luna iulie, Lady Gaga și-a găsit fericirea în brațele lui Christian Carino, agentul ei.

Vedeta pop a publicat pe contul său de Snapchat o imagine cu noul său iubit pentru prima dată de când sunt împreună, oficializând relația astfel. Fotografia a fost realizată la asfințit, iar Christian o ține pe Gaga în brațe, în timp ce ea este îmbrăcată într-un costum de baie roz. Aceeași imagina a fost urcată și pe contul de Instagram al iubitului artistei.

Relația dintre Christian și Lady Gaga a început după ce acesta a decis să o însoțească pe artistă în turneul ei nord-american. În timpul unei ploi torențiale care a avut loc pe durata unui concert la New York, agentul vedetei a decis să vină în culisele show-ului pentru a fi mai aproape de noua lui iubită, scrie Digi 24.

„Atunci când am mers în culise, Christian era pe scări (lângă scenă, n.r.) pentru a se asigura că totul era în regulă cu mine. Cel mai frumos lucru atunci când sunt îndrăgostită de cineva este să știu că el mă va prinde dacă eu voi cădea', a spus diva pop.

Lady Gaga suferă de fibromialgie, o afecțiune care îi provoacă dureri fizice grave. Aceasta și-a amânat cele 18 concerte programate în Europa și a fost internată în spital din cauza bolii.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton