Laura Cosoi, în costum de baie, cu burtica la vedere. Vedeta mai are puțin și naște

 Stamen Diana
.

Laura Cosoi și-a arătat burtica de gravidă. Actrița a fost la mare și a făcut câteva poze spectaculoase în costum de baie, iar imaginile au stârnit admirația fanilor.

Viitoarea mămică se bucură din plin de fiecare moment din viața ei și așteaptă cu mare nerăbdare să-și strângă fetița la piept. Nu a mai rămas mult și Laura Cosoi va naște. Cu ocazia minivacanței de 1 mai, actrița a mers la mare, unde a făcut puțină plajă și câteva fotografii impresionante.

'Sunt îndrăgostită de un om pe care încă nu l-am întâlnit', a scris Laura Cosoi pe una dintre rețelele de socializare.

Laura Cosoi nu renunță la mișcare pe timpul sarcinii

„Un lucru la care nu am renunțat pe timpul sarcinii este sportul. Am auzit în jurul meu discuțîi pro și contra. Unele femei cred că e mai prudent să stea cât mai liniștite, că să-și protejeze copilul, altele sunt adeptele mișcării fizice. 

Dacă ești sănătoasă și sarcina nu ridică niciun fel de probleme, e chiar foarte indicat să faci sport. Bineînțeles, de o intensitate mai redusă și adaptat situației. E incredibil cât de mult ne poate ajută puțînă mișcare și în plan fizic și psihic! Iar asta o spun din propria mea experiență. Medicul care îmi urmărește sarcina nu mi-a interzis, ba chiar m-a încurajat să fac în continuare sport. Uneori mai fac și pilates, merg pe bandă sau mă plimb. Fac drumețîi, dacă sunt în afară orașului, iar dacă nu, merg pe jos de câte ori am ocazia. Nu am fost încă la înot, dar știu că și sportul acesta ajută foarte mult.

Mișcarea ne întărește sistemul cardio-vascular și musculatura, ceea ce înseamnă mai puține dureri de spate și rezistență la efort. Ne ajută să ne păstrăm o greutate corporală între limitele normale, să fim mai echilibrate emoțional și să dormim mai bine. Sunt mult mai multe șanse să ducem sarcina mai ușor și cu bine până la final, dacă facem și câte un pic de sport. În plus, travaliul este mai ușor și recuperarea după sarcina mai rapidă pentru femeile care fac sport.

Însă eu nu fac lucrul acesta doar pentru sănătatea mea, ci și pentru cea a fetiței mele. 

Uneori, glumesc cu ea și îi spun: „Hai la plimbare' Bineînțeles, acum nu are încotro. Dar mai târziu, m-aș bucură dacă, prin exemplul meu, îi voi insuflă și ei dragostea pentru un stil de viață sănătos.', a scris Laura Cosoi pe blogul său.

Laura CosoiLaura Cosoi

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton