Laura Cosoi este însărcinată! Ce sex va avea copilul

 Stamen Diana
.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Vedeta este însărcinată în 12 săptămâni.

Bucuria este imensă în familia Laurei Cosoi, cel mai frumos vis al vedetei s-a îndeplinit. Actrița poartă în pântece rodul iubirii sale cu soțul ei. O veste mai frumoasă nici că se putea aștepta la sfârșitul anului 2017. Se pare că anul 2018 va fi unul plin de bucurie și momente frumoase, dar și emoționante pentru Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean.

Potrivit informațiilor apărute în presă, barza va veni la viitoarea mămică cu o fetiță. Suntem convinși că Laura Cosoi va fi o mamă de nota 10, iar Cosmin își va lua rolul de tătic foarte în serios.

Laura Cosoi își dorea mult un copil

Recent, vedeta mărturisea că lucrează la îndeplinirea acestei dorințe, iar momentul a venit exact când nimeni nu se aștepta. „Noi aşteptăm (n.r. – un copil), facem ce trebuie, urmează doar să se întâmple. Sunt în aşteptare de un an. Cred că un copil vine când eşti pregătit cumva, un copil n-are legătură cu ce cred oamenii despre momentul în care trebuie să vină, n-are legătura cu vârsta. Cred că are legătura cu modul în care el alege să vină, iar eu simt că o să vină!”, a declarat Laura Cosoi la Antena Stars.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton