Lavinia Pîrva câştigă mai puţin decât Ştefan Bănică Jr. Suma pe care o încasează artista la un concert

 Pirvu Cristina
.

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr. formează un cuplu de ani de zile. Sunt artişti consacraţi, cunoscuţi de public încă de când au apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor. Iată ce sume încasează la concerte, cine aduce mai mulţi bani acasă!

Lavinia Pîrva s-a lansat în urmă cu peste 15 ani, pe vremea aceea făcea parte din trupa Spicey. Ulterior, formaţia s-a destrămat, iar ea a urmat o carieră solo. Aşa o regăsim şi acum la concerte, cu trupă şi dansatoare. Iată că acum Libertatea a intrat în posesia ofertelor pe care impresarii celor mai cunoscuți artiști români le pun pe masa organizatorilor de evenimente.

Lavinia Pîrva, conform Libertatea, ar cere pentru un concert 1.700 de euro. Bineînţeles, aceşti bani variază în funcţie de tipul evenimentului. Suma aceasta poate creşte considerabil. Se vor adăuga şi cheltuielile de transport, cazarea, masa sau diurna.

Lavinia şi Ştefan Bănică Jr. au o relaţie din anul 2013. D-abia în 2017 au decis să se căsătorească. Ştefan Bănică este un artist consacrat. Joacă şi în filme, face parte şi din juriul unui show, aşa că veniturile sale lunare sunt mari.

Potrivit informaţiilor apărute în presă de-a lungul timpului, cântăreţul ar încasa 10.000 pentru o prestaţie LIVE. Mai mult decât atât, doar prestația lui de Revelion costă 25 de mii de euro.

Cum arăta Lavinia Pîrva în urmă cu aproape zece ani

Cu doi ani înainte să înceapă o relație cu Ștefan Bănică, Lavinia Pîrva interacționa cu acesta în calitate de concurentă la ‘Dansez pentru tine’. Se spune că acolo s-ar fi remarcat reciproc cei doi, însă singura certitudine e că artista a făcut un show excelent în sezonul respectiv, clasându-se pe locul al doilea. Iată cum arăta Lavinia Pîrva în urmă cu aproape zece ani.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton