Lucrează în radio și TV, dar Mihai Morar are un mare reget: ”Judecăm fără să ne ordonăm cumva viaţa”

 Stamen Diana
.

Este un tată minunat și un om de radio și TV excelent. Mihai Morar are 36 de ani și a făcut cât alții nu au făcut o viață. Îi plac drumețiile, iar la radio se simte ca în familie. Soția și-a cunoscut-o într-un mod deosebit și a reușit să aibă două comori de fete. Cu toate acestea, Mihai Morar are un mare reget.

Prezentatorul TV de la Antena Stars scrie atât de frumos încât mai mare dragul să citești ceea ce vine din mintea și sufletul lui. Mihai Morar regretă că până la acești ani nu a reușit să scrie o carte, însă timpul nu este trecut. „Fă-ţi ordine în casa ta înainte să judeci lumea. Asta e foarte important pentru oricine. Cei mai mulţi dintre noi judecăm fără să ne ordonăm cumva viaţa. Eu cred în continuare că oamenii sunt încă frumoşi. (…) Vreau pur şi simplu să… nu ştiu dacă e talent. Am o pasiune pentru scris. Înainte să fiu în radio am scris. Am scris la ziac înainte să fiu în radio. Nu există ‘nu am timp’, există proasta organizare a vieţii”, a mărturisit Mihai Morar la 'Interviurile VIVA!'.

Mihai Morar și-a deschis cafenea în București

Pentru lucrurile care îi plac și îl fac fericit, Mihai Morar mereu are timp. Recent, prezentatorul TV și-a deschis o cafenea în inima Bucureștiului. „Dacă ar fi să aleg între radio şi televiziune, răspunsul este evident familia. Radio-ul mie mi-a adus televiziune, soţie, familie. (…) Eu sunt şi rău şi bun, şi cu picioarele pe pământ şi cu capul în nori. Cafeneaua asta e partea mea de idealism. În mijlocul cafenelei am pus o masă de lemn de nuc şi am pus nişte scaune. Nu e o cafenea cu măsuţe. E o cafenea cu o singură masă în mijloc. Dacă vrei să bei o cafea te aşezi la masă şi poţi să vorbeşti cu un om pe care nu l-ai cunoscut niciodată”, a spus acesta.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton