Mădălina Ghenea nu renunţă la Matei Stratan. Vedeta a confirmat

 Pirvu Cristina
.

Mădălina Ghenea nu renunţă la Matei Stratan. S-a zvonit de ceva timp că cei doi nu ar mai forma un cuplu, micuţa fiind crescută doar de mamă. Astăzi, fotomodelul le-a dat peste nas tuturor şi a explicat în ce stadiu este relaţia sa cu milionarul. Toţi îi vedeau despărţiţi, dar surpriză!

Se pare că modelul citeşte toate site-urile din România, mai ales când acestea scriu despre ea şi despre relaţia ei. Se pare că una dintre publicaţiile româneşti a specificat faptul că ea nu ar mai forma un cuplu cu milionarul. Ea a reacţionat şi a dat de înţeles că luptă pentru el în ciuda tuturor certurilor pe care le-au avut, chiar şi în plină stradă.

„Am plecat în Italia pentru 48 de ore. Nu am renunţat la nimeni!”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Mădălina Ghenea, disperată să se îngrașe

Mădălina Ghenea se pare că nu este una dintre femeile care încearcă din răsputeri să scape de kilogramele în plus, ci dimpotrivă, aceasta dorește să ia în greutate.

Fotomodelul mănâncă multe dulciuri crezând că metoda aceasta va da rezultate. 'Încercând disperată să mă îngraș', a scris Mădălina Ghenea la o poză în care avea două tipuri de dulciuri.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton