Mădălina Ghenea, prezentă la Festivalul de la Veneția. A făcut furori pe covorul roșu

 Pirvu Cristina
.

Mădălina Ghenea, prezentă la Festivalul de la Veneția. Românca a făcut furori pe covorul roșu din Italia. Obișnuită cu genul acesta de evenimente, actrița a impresionat prin stilul și silueta sa. Fotografii s-au înghesuit să obțină cele mai bune cadre cu Mădălina!

Mădălina Ghenea nu a lipsit de la cea de-a 75-a gală a Festivalului de Film de la Veneţia, unde a participat la premiera filmului „Suspiria. Actriţa de 30 de ani a păşit pe covorul roşu într-o rochie albă foarte sexy, cu o crăpătură adâncă pe picior şi decupată la spate.

Ulterior, aceasta a impresionat printr-o rochie de seară lungă, roșie. A avut cu decolteu amețitor și bijuterii prețioase.Toate aparatele de fotografiat au surprins-o în ipostaze memorabile. Priviți galeria FOTO.

Mădălina Ghenea, prezentă la Festivalul de la VenețiaMădălina Ghenea, prezentă la Festivalul de la Veneția

Mădălina Ghenea, momente romantice alături de Matei Stratan

După o perioadă furtunoasă în viața personală, când toți dădeau ca sigură și, mai ales, definitivă, despărțirea de Matei Stratan, tatăl fetiței ei, Mădălina Ghenea a surprins exact cu contrariul. Că povestea lor de dragoste continuă, chiar mai frumoasă decât la început, a mărturisit Mădălina în exclusivitate în numărul din iunie al revistei VIVA!. 

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton