Mama și fata cea mare a lui Liviu Vârciu nu au fost la botezul Anastasiei. Motivul pentru care au lipsit

 Stamen Diana
.

Liviu Vârciu și-a botezat fetița cea mică în mare secret, deși anunțase că botezul va avea loc pe data de 19 mai. De la emoționantul eveniment au lipsit mama lui Liviu Vârciu și fata cea mare a acestuia, Carmina.

Botezul a fost unul restrâns, iar carismaticul prezentator TV nu a invitat pe nimeni la creștinarea micuței sale. Liviu Vârciu a explicat motivul pentru care mama lui și Carmina nu au putut ajunge la botezul micuței Anastasia. 'Nu i-am chemat pentru că am vrut să fac ceva restrâns în familie. Mama nu a putut să vină. La mulţi ani, mamă, te iubesc! A fost ziua ei și avea invitați. Ştiu că e păcat. Nu e păcat să botezi, e păcat să faci petrecere în post. Plângea fata. Copilul meu e tare cuminte. Am zis că ceva se întâmplă. Plângea în continuu. A venit un preot şi a zis să botezăm copila pentur că ieşim cu ea în oraş, se deoache. De asta am decis. Şase luni face fata luna asta. Cea mare a avut spectacol, a avut teatru. Tati, iartă-mă! Ştiu că eşti supărată pe mine”, a spus Liviu Vârciu într-o emisiune TV.

Liviu Vârciu și Carmina

Liviu Vârciu și Carmina

Prietenii lui Liviu Vârciu au crezut că au fost păcăliți

'Liviu trebuie să-ți spun, aseară când am văzut că a făcut botezul m-am gândit… Ăsta ne-a mințit? Ne-am mințit că face botezul pe 19 mai să nu ne cheme pe noi și nu a vrut să ne cheme la botez. Dar după am înțeles și a explicat ce s-a întâmplat.', a spus Raluka într-o emisiune TV.

Petrecerea de botez a micuței Anastasia va avea loc pe 19 mai la un local fabulos din București, unde mai poate vedetele aleg să-și organizeze acolo cele mai speciale evenimente din viața lor. La petrecere vor veni foarte multe vedete, iar distracția va fi în toi.

Liviu Vârciu și mama lui

Liviu Vârciu și mama lui

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton