Mariah Carey, probleme grave de sănătate! Artista și-a anulat concertele

 Stamen Diana
.

Mariah Carey a fost diagnosticată cu probleme serioase de sănătate. Medicii i-au interzis celebrei cântărețe să mai urce pe scenă până când afecțiunea va dispărea. În această perioadă, artista avea multe spectacole pe care nu le va mai putea onora din cauza problemelor medicale destul de grave cu care se confruntă în aceste momente.

Mariah Carey are o infecție la nivelul căilor respiratorii superioare. Doctorii i-au recomandat să nu mai urce pe scenă până când starea ei de sănătate va fi una favorabilă. Artista se pregătise intens pentru turneul 'All I Want For Christmas Is You', însă planurile i-au fost date peste cap de problemele de sănătate. Infecția căilor respiratorii superioare a apărut după ce Mariah Carey a avut o gripă. Cântăreața și-a anunțat fanii că spectacolele care urmau să aibă loc se vor anula și că decizia pe care a luat-o a fost în urma ordinelor primite din partea medicilor.

„Chiar la timp pentru sezonul cadourilor, se pare că am primit și eu un cadou. O minunată infecție a căilor respiratorii superioare după gripa de săptămâna trecută.  Îmi pare rău! Știți că nimic nu-mi place mai mult decât să prezint de sărbători show-ul meu de Crăciun, dar trebuie să respect ordinele doctorului și să mă odihnesc până când îmi dă voie să cânt din nou pe scenă. Până atunci, din nefericire, trebuie să anulez mai multe concerte din viitorul turneu de Crăciun. Voi face tot ce pot pentru a vă vedea cât mai curând!”, a transmis Mariah Carey.

FOTO: Hepta, Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton