Mario Fresh a împlinit 19 ani! Mesajul siropos pe care Alexia Eram i l-a transmis de ziua lui

 Stamen Diana
.

Mario Fresh a împlinit 19 de ani, iar prima care i-a spus la mulți ani a fost chiar iubita lui, Alexia Eram. Cei doi se află acum în Turcia, unde se distrează la un resort de lux din Belek. Fiica Andreei Esca a făcut public un mesaj de dragoste cu ocazia zilei de naștere a iubitului său.

Iubitul Alexiei Eram a împlinit 19 ani și a primit cea mai frumoasă surpriză din partea acesteia. La 12 noaptea, Alexia Eram a venit cu un tort pentru Mario, iar acesta s-a bucurat enorm. De câteva zile, Alexia Eram și Mario Fresh se află la un resort de lux din Belek, unde se răsfață de dimineața până seara.

'Aici ne-am întâlnit prima oară și de atunci ai rămas în inima mea! Îți mulțumesc pentru toată iubirea pe care mi-o oferi și pentru că mă faci fericită! La mulți ani iubirea mea! Te iubesc la nebunia infinitului'!❤️😊', a fost mesajul pe care Alexia Eram i l-a transmis lui Mario de ziua lui.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh, dragostea la 18 ani și primul 'Te iubesc'! Interviu EXCLUSIV în VIVA! de august

În scurt timp, fiica Andreei Esca va împlini 18 ani și deja are planuri pentru petrecerea de majorat. Alexia Eram va pleca în scurt timp în Anglia, acolo unde va studia la facultatea pe care și-a dorit-o. Relația celor doi nu va fi afectată pentru că aceștia și-au promis că se vor vizita foarte des.

Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh

FOTO: Marius Bărăgan, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton