Mesajul lui Ilie Năstase pentru Simona Halep: ”Bravo, fată! Dă-i tot înainte!”

 Stamen Diana
.

Simona Halep este o învingătoare, iar prin victoria ei de sâmbătă a reușit să facă toată România mândră. Jucătoarea de tennis este susținută tot timpul de Ilie Năstase. Fostul tenismen a fost prezent astăzi la un eveniment, unde ne-a spus ce mesaj i-a transmis Simonei Halep după ce a reușit să câștige Grand Slam.

Imediat după ce a câștigat meciul de la Paris, Ilie Năstase a felicitat-o pe Simona Halep. Jucătoarea de tennis este mândră că a reușit să câștige primul Grand Slam de până acum. Ilie Năstase consideră că nu prea are ce sfaturi să-i dea Simonei, aceasta fiind cea mai bună din lume. Fostul tenismen este convins că românca noastră va câștiga și alte turnee, iar Simona Halep trebuie să creadă foarte mult în ea.

'Mesajul i l-am dat după ce a câștigat. I-am zis: Bravo, fată! Dă-i tot așa înainte. A scăpat de presiunea că nu a câștigat un Grand Slam, iar acum e liberă și nu are nicio presiune asupra ei. Cred că mai multe emoții le-a avut ea și cu părinții ei. Emoțiile le ai atunci când stai și te uiți. Pentru ea este normal. Ce s-a întâmplat în finală i s-a întâmplat și ei anul trecut, să conducă, iar anul acesta a fost invers. Eu cred că va câștiga și alte turnee. Ea trebuie să creadă și crede. Nu am ce sfaturi să-i dau. Ea știe cel mai bine. Dacă a câștigat și Grand Slam și numărul 1 mondial înseamnă că știe ea ce trebuie să facă.', ne-a spus Ilie Năstase.

Citește și: Simona Halep se răsfaţă după ce şi-a prezentat cupa la Bucureşti! Unde se află campioana – FOTO

Simona Halep și-a prezentat trofeul pe Arena Națională

'Vă mulțumesc foarte mult că ați venit aici. Sunt foarte emoționată, nu m-am așteptat la așa ceva. Sunt foarte mândră că sunt româncă. Acest lucru îl spun mereu. M-am născut aici, am început tenisul aici și iubesc această țară. Și într-o țară mai micuță se poate face o performanță mare. (…) 'La Paris a fost o atmosferă incredibilă. Vreau să vă mulțumesc din nou, ați făcut ceva minunat. Acest drum a fost  lung. De 20 de ani joc tenis și vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor care au pus o cărămidă la această performanță, familiei, care m-a ajutat în fiecare zi. Vreau să mulțumesc României și vreau să cred că vom mai avea și alți campioni. Sper să avem cât mai multă încrede în noi. Trebuie să visăm întâi. N-aș vrea să mai plec de pe scena aceasta, este prea frumos. A fost un moment deosebit', a spus Simona Halep.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton