Mirela Vaida a pierdut două sarcini: "Am mers des la biserică"

 Pirvu Cristina
.

Mirela Vaida a pierdut două sarcini. Apare zilnic la TV în emisiunea pe care o moderează pe Antena 1, dar rareori povesteşte despre viaţa sa. Îndrăgita prezentatoare a trecut prin momente mai puţin plăcute înainte de a avea copii. A pierdut două sarcini însă nu şi-a piedut speranţa! Acum e o femeie împlinită!

În urmă cu aproximativ şase ani de zile, Mirela Vaida a vrut să rămână însărcinată. Nu a putut şi mare i-a fost tristeţea. Se concentra doar asupra job-ului, asupra carierei şi nu s-a gândit că stresul provocat de acestea ar putea să o afecteze pe viitor. Nu şi-a pierdut speranţa, deşi a trecut prin mari încercări. Două sarcini a pierdut până să o aibă pe micuţa Carla.

Aceste încercări au făcut-o mai curajoasă, mai puternică, iar acum are doi copii frumoşi şi sănătoşi. Mirela Vaida ne-a dezvăluit o serie de secrete la Interviurile VIVA!.

„Păi dacă eu m-am măritat la 27 de ani, copiii au venit la 33 de ani. Destul de târziu. Vreau să zic aşa, până la 30 de ani am fost mai preocupată de job, de carieră, la 29 de ani am intrat în Antena 1, un proiect zilnic care îmi lua toată energia, care îmi lua tot timpul şi nu gândeam în vremea aia la copii. Şi când am vrut să fac copii, doi ani de zile nu am putut…sau chiar trei. După ce mi-am rezolvat toate problemele, după ce am pierdut două sarcini, am reuşit să rămân însărcinată cu Carla şi să o aduc pe lume. După aceea am zis, Doamne, dacă pot să fac acum, să nu pierd timpul, să mai fac încă unul. Cine ştie ce se întâmplă. (…) A fost cel mai greu. Noi mâncăm prost, ne stresăm, organismul trebuie pregătit, nu doar fizic, ci şi emoţional. (…) Copilul când vine trebuie să fie primit într-un cuib, în linişte. Chiar e o pregătire spirituală din punctul asta de vedere. (…) După ce piezi două sarcini, foarte greu îţi revii. Din cauza calităţii vieţii care e din ce în ce mai slabă, femeile nu mai au aceeaşi putere de a naşte copii.”, a declarat Mirela Vaida la Interviurile VIVA!.

Cum a fost cerută în căsătorie Mirela Vaida

Mirela Vaida era studentă la drept pe vremea când și-a întâlnit iubirea vieții ei, adică pe Alex, soțul și tatăl copiilor ei. Prezentatoarea TV își dorea tare mult un iubit care să o scoată în parc și să fie necondiționat alături de ea. Momentul în care a fost cerută în căsătorie nu-l va uita vreodată. 

 

Foto: Bogdan Sorocan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton