Monica Gabor conduce o mașină de lux. Ramona Gabor s-a mutat în America

 Stamen Diana
.

Surorile Gabor au o viață frumoasă departe de casă, mai exact în Statele Unite ale Americii. Monica Gabor trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mr. Pink, iar acesta îi oferă tot ceea ce își dorește. De curând, Ramona Gabor s-a mutat din Dubai în America.

Relația pe care Monica Gabor o are cu Mr. Pink este una foarte specială, cum nimeni nu ar fi bănuit. Irina Columbeanu este foarte încântată de iubitul mamei sale, ba chiar îi spune 'daddy'. Potrivit informațiilor apărute în presă, Irinuca și-ar dori să se mute în America împreună cu mama ei. Chiar dacă este cu gândul în fiecare secundă la fiica ei, Monica Gabor este și profesoară din când în când pentru studenți din țări diferite.

Acum, surorile Gabor pot petrece mult mai mult timp împreună, distanța nu mai e o piedică pentru cele două. Monica și Ramona Gabor au ieșit împreună, iar acestea au făcut un video din mașina pe care Monica o conduce. Este vorba despre un bolid de lux, personalizat, care cu siguranță costă o avere. În video de mai jos puteți vedea cum arată interiorul mașinii pe care fosta soție a lui Irinel Columbeanu o conduce acum.

Ramona Gabor s-a mutat în Statele Unite ale Americii

Ramona Gabor avea o viață lipsită de griji în Dubai, însă aceasta și-a dat seama că este nevoie de o schimbare și a ales să se mute în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește și sora ei. Se pare că Mr. Pink o încurajează pe aceasta să-și facă o afacere pentru că este convins că va avea succces. Sora Monicăi Gabor și-a vândut mașina pe care o avea în Dubai și apoi s-a mutat în America.

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton