Motivul pentru care Andreea Ibacka nu a putut afla sexul bebelușului

 Stamen Diana
.

Andreea Ibacka este însărcinată în cinci luni, însă nu a aflat sexul bebelușului său. Motivul este unul neașteptat, iar viitoarea mămică este tare curioasă. Soția lui Cabral este însărcinată pentru prima dată, iar emoțiile sunt foarte mari.

Soția lui Cabral a fost foarte fericită în momentul în care a aflat că este însărcinată, mai ales că aceștia își doreau foarte mult un copil. Bebelușul este tare încăpățânat, pentru că atunci când Andreea Ibacka a mers să facă ecografie pentru a afla sexul copilașului, acesta s-a îmtors cu spatele și a vrut să-și mai țină puțin părinții curioși. Viitoarea mămică nu a luat foarte mult în greutate, iar nici pofte prea mari nu are.

„Am avut emoții. N-am vorbit despre sarcină pentru că am vrut să fim siguri că totul e bine. Doar familia și prietenii apropiați au știut.  Sunt în cinci luni, nu sunt chiar la început. N-am fost de niște săptămâni bune la ecografie, urmează chiar zilele viitoare și atunci îmi va confirma. Nu a fost foarte sigură treaba. Bebe, cu toate că este agitat, nu a vrut să ne spună mai multe despre el, se tot întorcea cu spatele… Nu am avut pofte. Nu am luat mult în greutate. Am mâncat mai mult ciorbă… Nu m-am menajat în niciun fel. Că, până la urmă, femeile gravide se îngrașă, adică să plecăm de la premisa asta. Nu am un stres. O să slăbesc după și n-o să mă înfometez acum. N-am cum să trag din greu la sală pentru că nu e indicat', a declarat Andreea Ibacka în cadrul unui interviu pentru emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton