Nadia Comăneci a uimit la vizita în România. Are un decolteu adânc şi accesorii de mii de euro

 Pirvu Cristina
.

Nadia Comăneci poartă accesorii de mii de euro. Marea noastră campioana a făcut o vizită neaşteptată în România, a avut anumite întâlniri de la care nu a putut lipsi. Cu această ocazie, aceasta ne-a demonstrat că este foarte atentă la ce poartă, îşi alege cu atenţie articolele vestimentare, dar şi accesoriile. 

Zeiţa de la Montreal se întoarce de fiecare dată cu drag acasă, aici unde sute de mii de români o îndrăgesc. Are proiecte frumoase cu oamenii de aici şi întâlniri cu alţi sportivi de seamă. Recent, Nadia Comăneci a ajuns în Bucureşti. Am surprins-o la un eveniment public la care a participat şi Ilie Năstase.

Toate privirile însă au fost atrase de campioana care a avut un look impecabil, spunem noi. Aceasta a optat pentru un costum elegant, negru şi un maiou de aceeaşi nuanţă. A avut un decolteu ameţitor, semn că are un bust proeminent. Se menţine în formă , aleargă în fiecare zi timp de 40 de minute, iar asta se poate observa. Are o siluetă de invidiat.

Ce ne-a uimit a fost faptul că a ales accesorii de mii de euro, geanta pe care o poartă costă 2.100 de euro, din noua colecţie Valentino.

În privinţa sandalelor, Nadia a ales o pereche dintr-o colecţie Saint Laurent mai veche. Se asortează perfect cu restul outfit-ului.

Nadia ComaneciNadia Comaneci

 

 

Nadia Comăneci, de 10 și la 56 de ani

Nadia Comăneci este de 10 și după 42 de ani de când a recalibrat tabela de scor de Olimpiadă. Fosta sportivă strălucește de fiecare dată când este prezentă la un eveniment monden și demonstrează că vârsta este doar un număr atunci când știi să o porți cu eleganță.

Foto: Vlad Chirea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton