Numele reale ale vedetelor. Cum se numesc artiștii tăi preferați

 Stamen Diana
.

I-ați văzut de multe ori la televizor, le ascultați piesele la radio și le știți numele de scenă, dar cu siguranță nu știți care e numele lor din buletin.

Numele reale ale vedetelor din România


Unele dintre vedetele de la noi aleg să renunțe la numele lor reale pentru unele de scenă pe care oamenii să le rețină mai ușor. Iată cum le cheamă în buletin pe cele mai cunoscute vedete de la noi!

Smiley – numele lui real este Andrei Tiberiu Maria

Toată lumea îl știe după numele de scenă, însă în buletin, Smiley apare ca fiind Andrei Tiberiu Maria. Numele de scenă l-a căpătat pe vremea când făcea parte din trupa Simplu. Artistul era mereu vesel și plin de viață, astfel că a primit această poreclă.

Pe Ruby o cheamă Ana Claudia Grigore

Ruby și-a ales singură numele de scenă. 'Mai sunt două fete pe care le cheamă Claudia și era melodia aia Ruby, Ruby, Ruby de la Kaiser Chiefs și am zis că asta trebuie să fie!', declara artista în urmă cu ceva vreme.

Grasu XXL se numește, de fapt, Dragoș Nichifor

Grasu XXL este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România, însă puțini știu care este numele lui real. Artistul apare în buletin cu numele de Nichifor Dragoș.

Matteo, pe numele real Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin

Matteo se poate lăuda cu multe prenume. Primele două prenume ale artistului au fost alese de părinți în timp ce ultimele trei sunt ale nașului său. La 14 ani, Matteo s-a înregistrat cu numele Vasiliu Matei.

Cum o cheamă pe Inna

Cântăreața și-a început cariera cu alt nume de scenă, Alessandra, însă l-a schimbat. Numele de scenă pe care îl are acum are o poveste foarte impresionantă. 'Bunicul meu obișnuia să îmi spună Inna. Și acum voi toți mă strigați așa. Iubesc asta!', a povestit Inna. Numele din buletin al artistei este Elena Alexandra Apostoleanu.

Care este numele real al lui Nicole Cherry

Arista poartă numele în buletin de Nicoleta Ghinea. 'De când eram mică, mama mă striga prin casă Nicole, deci mi-a fost simplu să-mi aleg prenumele. Numele m-am gândit să mi-l aleg în funcție de ceea ce-mi place mie în mod deosebit. Am început cu culorile. Îmi place mov, dar Nicole Purple nu mi s-a părut prea reușit. Am continuat cu fructele. Cireșele sunt preferatele mele. Așa am ajuns la Nicole Cherry', a declarat vedeta în urmă cu ceva timp.

Numele real al lui Connect-R

Ștefan Relu Mihalache este numele real al lui Connect-R. Pentru numele de scenă, artistul s-a inspirat de la Hollywood. Vedeta se uita la un film și pe burtieră scria 'Connect', iar R vine, probabil, de la Relu.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton