O româncă este „prima doamnă a Cataloniei”. Cine este și cum arată Marcela Topor, soția liderului Carles Puigdemont

 Popescu Alexandra
.

O româncă din Vaslui ar putea deveni „prima doamnă a Cataloniei'. Jurnalista Marcela Topor este soția liderului catalan Carles Puigdemont și au împreună doi copii.

Dacă referendumul din Catalonia va fi validat, regiunea din nordul Spaniei își va câștiga independența, iar Marcela Topor ar deveni prima doamnă a Cataloniei. Însă românca nu și-a luat niciodată rolul de „primă doamnă' cu toate că visează la o „Catalonia liberă'. Ea preferă să stea departe de lumina reflectoarelor  și se consideră o persoană optimistă.

În urmă cu un an, atât ea cât și liderul catalan au abordat posibilitatea ca el să fie arestat pentru promovarea independenței, scrie mediafax, însă Marcela preferă să nu se gândească la consecințele pe care referendumul le-ar putea a avea asuprea vieții sale personale.

Citește și: Ce artişti vor cânta pe scena de la Media Music Awards de anul acesta

„Sunt gata să intru la închisoare, dar ar fi o barbaritate democratică inexplicabilă', spunea în noiembrie 2016 Carles Puigdemont pentru Vanity Fair.

„Nu mă gândesc la asta. Am ales să văd partea plină a paharului', a declarat o lună mai târziu Marcela Topor în singurul său interviu acordat.

Carles Puigdemont și Marcela s-au cunoscut în anii 90 în Gironaona. Românca îl susține pe soțul ei în tot ce face și este de acord cu el în tot afirmând că s-a transformat „într-un separatist fervent'.

„Suntem pregătiţi pentru tot. Mă voi adapta, aşa cum am făcut până acum, deciziei lui Carles', a mai spus Marcela.

Marcela Topor are 38 de ani și este căsătorită de 15 ani cu liderul catalan. Cei doi au făcut nunta în Moldova, iar Carles a învățat și limba română. Pe lângă o soție și o mamă devotată, Marcela este supranumită și Regina Independenței datorită rolului important pe care ea îl joacă în referendumul pentru independență. Mars îi spun prietenii catalani și soțul ei, Carles Puigdemont. Marcela Topor este jurnalist la publicația El Punct, prezentatoare tv și traducător de limba engleză.

Alexandra Popescu

Foto: Mediafax, stirileprotv.ro 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton