Oana Roma s-a decis! Își va face primele operații estetice. Iată ce vrea să modifice!

 Popescu Alexandra
.

După ce a slăbit câteva kilograme și arată din ce în ce mai bine, Oana Roman a luat hotărârea de a-și face primele operații estetice. Da, ați citit bine! Primele! Pentru că nu va fi doar o operație, ci două: la sâni și la abdomen.

Atât nevoile estetice, cât și cele medicale, au împins-o pe Oana la a lua decizia să își facă operații estetice. Dar nu vă gândiți că vedeta își dorește să își mărească sânii, ci din contră, îi vrea mai mici.

„Eu am făcut înot pe performanţă. Tot timpul am purtat sutien, cred că de la 14 ani. Fac o reducţie, cum şi-a facut şi Simona Halep. Proporţia între bust şi talie nu este foarte mare. Vorbesc de laţime. Orice femeie care are sânii mari poate să spună ca te dor şi omoplaţii… am avut aşa într-o zi un moment, dacă se poate, de ce nu', a declarat Oana la Xtra Night Show.

Citește și: Secretele părului strălucitor al lui Kim Kardashian – la ce trucuri apelează vedeta

Octombrie este luna în care vedeta vrea să se opereze, dar nu în România, ci în Turcia, acolo unde își va face și o abdomenoplastie.

„Trebuie să fac o abdominoplastie pe care trebuie să o fac de mult. Nu ştiu dacă pot să le fac deodată… La mine la abdomen e mai complicat, având în vedere problemele pe care le am, numai doctorii decid. În România e moda asta cu mersul la estetician şi eu am văzut eşecuri absolut îngrozitoare. Am prietene care au fost în Turcia şi nu am văzut eşecuri acolo. (…) Nu voi putea face aceste intervenţii decât atunci când problemele cu tiroida o să dispară', a mai declarat Oana Roman.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton