Oana Roman, în lacrimi în ziua înmormântării Ionelei Prodan: "Durerea şi tristeţea m-au cutremurat"

 Pirvu Cristina
.

Oana Roman, în lacrimi în ziua înmormântării Ionelei Prodan. Marea cântăreaţă de muzică populară a fost înmormântată astăzi, 19 aprilie, la cimitirul Bellu. Sute de oameni au participat, printre ele şi multe vedete. Oana Roman a foat alături de Anamaria Prodan, prietena sa de o viaţă!

Ieri, Oana Roman a mers la capelă pentru a fi alături de prietena sa în cele mai grele momente. Anamaria Prodan i-a dezvăluit cum mama sa s-a stins chiar sub privirea ei, cum sufletul s-a desprins de trup. Vedeta s-a emoţionat profund. Astăzi, la înmormântare, a mers din nou. O relaţie lungă de prietenie o leagă de familia Prodan.

„Era foarte afectată. Mi-a povestit cu lacrimi în ochi cât de dureros a fost momentul în care mama ei a plecat. A ţinut-o strâns de mână şi a simţit fizic cum mama ei a plecat. S-a desprins de corp şi a plecat sus. Este un moment greu. Ea a zis: Mama te duci la tata, acolo te aşteapta toată lumea. Să pregatesti momentul în care voi veni şi eu alaturi de voi. A fost un moment absolut dramatic. Nu îmi imaginez cât de greu i-a fost.

Mă gândesc cu spaima la momentul în care mama mea se vad duce, tatăl meu se va duce. Nu ştiu cum o să fac faţă la asa ceva. Mie mă gândesc că o să îmi fie şi mai greu de atâta. Durerea şi tristeţea pe care am simţit-o la Ana ieri m-a cutremurat.

Astăzi am fost la capelă. M-a întristat faptul că prea puţini colegi ai doamnei Prodan au fost la capelă, la înmormântare. Am văzut-o pe doamna Merişoreanu, pe domnul Turda, pe doamna Man Gheorghe. Mă aşteptam să fie mai mulţi. Şi mai mulţi prieteni din copilăria Anei”, a spus Oana Roman.

 

Ionela Prodan a murit în spital

 

Ionela Prodan a murit pe data de 16 aprilie. S-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital.

Foto: Captură

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton