Octavia Geamănu, petrecere mare în cinstea fiului său! Iată cariera pe care Andrei o va urma

 Pirvu Cristina
.

Octavia Geamănu a organizat o petrecere pe cinste fiului său care a a avut motive serioase de sărbătoare. Iată ce eveniment important au celebrat aceştia, în centrul atenţiei fiind Andrei!

Weekendul care tocmai a trecut a fost dedicat lui Andrei, fiul Octaviei Geamănu şi al artistului Marian Ionescu. Acesta a împlinit un an acum ceva timp şi conform obiceiului trebuie organizată petrecerea de tăiere a moţului.

Prezentatoarea TV s-a ocupat în detaliu de acest eveniment. A cumpărat un tort special cu diverse figurine şi i-a aşezat pe tavă câteva obiecte pentru a le alege. Se pare că Andrei calcă pe urmele tatălui său și vrea să devină cântăreț atunci când va crește.

El a ales de pe tavă chitara și pana.

 „Ce e scris, în frunte e pus. Chitara și pana. 🎸❤️”, a scris Octavia Geamănu în dreptul unei fotografii încărcate pe Instagram.

 

Octavia Geamanu, Marian Ionescu si fiul lorOctavia Geamanu, Marian Ionescu si fiul lor

Citeşte şi: Misty, iubita lui Keo, este însărcinată! Cum a ascuns sarcina

Andrei a fost fascinat de tortul alb cu figurine bleu. Din imagini se poate observa că a purtat şi un tricou special cu un imprimeu: 1 an.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton