A petrecut în compania unei frumoase brunete! Cine e femeia care l-a însoțit pe Cătălin Botezatu la Untold

 Dana Enache
.

A trecut mult timp de când Cătălin Botezatu n-a mai fost surprins în compania unei femei frumoase, dar iată că inevitabilul s-a întâmplat. Designer-ul a petrecut în comapania unei brunete focoase, la Untold, iar noi am aflat totul despre femeia care l-a însoțit la festival. 

 

Cătălin Botezatu s-a dezlănțuit la Untold, iar nota de plată fantezistă a fost, bineînțeles, achitată de acesta! Celebrul designer a venit însoțit de o brunetă focoasă, pe nume Monica Hill, o frumoasă clujeancă. Cei doi s-au simțit extrem de bine, dansând și fredonând melodiile preferate. Apoi, designerul și-a tratat noua cucerire așa cum se cuvine, rezervând o masă în zona VIP unde banii nu au mai contat, iar nota de plata a fost achitată de Cătălin, totul pentru ca bruneta să se simtă răsfățată.

Noua cucerire a lui Cătălin Botezatu, Monica Hill, a reprezentat România la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Bruneta din Cluj a făcut primii paşi în modelling de la 12 ani şi a lucrat cu designeri renumiţi din România, precum Cătălin Botezatu, Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.

Cei doi au postat poze pe conturile de socializare într-o postura extrem de apropiată, iar reacțiile și urările de bine nu au contenit să apară!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton