Povestea neştiută a lui Neti Sandu. Vedeta a fost nevoită să facă terapie

 Pirvu Cristina
.

Povestea neştiută a lui Neti Sandu. S-a căsătorit tânăra, cu un bun prieten la 24 de ani însă din păcate relația a durat doar 2 ani din cauză că aceștia erau foarte diferiți. Dar totuși, Neti a găsit puterea să își refacă viața și să găsească pe cineva nou. Dar odată cu această mare iubire, a venit şi o mare dezamăgire.

După mariajul nereușit, Neti Sandu a avut o relație timp de 10 ani, însă lucrurile nu s-au terminat foarte bine. După 10 ani, el a părăsit-o printr-un bilet în care motivul evocat era faptul că aceștia doi își aduc ghinion unul altuia. Mai mult, despărțirea s-a produs cu două săptămâni înainte că Neti să înceapă proiectul televizat. Astrologul a trecut printr-un șoc și a avut nevoie de 5 ani de terapie pentru a trece peste.

Povestea neștiută a lui Neti Sandu este una incredibil de emoționantă, șocul prin care a trecut punându-și amprenta asupra ei. Deși nu a reacționat în niciun fel, spunând că acesta este liber, a fost dărâmată și a avut nevoie de ajutor pentru a trece peste traumă. Totodată, nu este supărată că nu a luptat pentru fosta relație pentru că se simțea neputincioasă și nu știa cum să demonstreze că motivul nu este unul real.

Neti Sandu a făcut terapie

În prima zi în care Neti Sandu se afla în direct, fostul iubit s-a furișat în casa acesteia pentru a-și lua lucrurile și a evita să dea ochii cu ea. Șocul a fost și mai mare când astrologul a ajuns acasă și a crezut că locuința ei fusese spartă de hoți pentru că toate lucrurile erau aruncate și în urmă rămăsese o dezordine îngrozitoare. Am crezut că au venit hoții, au spart ușa.. El răscolise de frică să nu vin eu. Adică tu nu ai avut curaj să dai ochii cu mine și nici să îmi spui.'

Deși este o persoană cu o tărie de caracter excepțională și a reușit să treacă peste dramă, povestea neștiută a lui Neti Sandu șochează. A fost înfiorător de greu, nu greu. Eu am făcut vreo cinci ani de terapie că să trec peste  asta și să mă pot bucura de viață, de fapt asta voiam. Mă secase de toate resursele… dacă nu pleca în felul ăsta, dacă nu era atât de șocant, eu nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut după aceea. În felul ăsta eu îi mulțumesc că a fost în halul în care a fost. Nu pot decât să-i mulțumesc. Pentru că dacă rămânea, el ar fi fost veșnic nemulțumit din cauza mea'.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton