Prima imagine cu cel de-al treilea copil al Elenei Băsescu. Iată ce nume va purta fetiţa

 Pirvu Cristina
.

Prima imagine cu cel de-al treilea copil al Elenei Băsescu. Fiica fostului preşedinte, Traian Băsescu, a născut astăzi o fetiţă perfect sănătoasă. Micuţa a fost aşteptată de întreaga familie, de mama, de tatăl său, dar şi de frăţiori .Va purta numele de Anastasia!  

Pe 4 iunie 2018, astăzi, Anastasia a venit pe lume. Este mezina familiei care s-a lăsat aşteptată. Elena Băsescu a născut o fetiţă perfect sănătoasă, la un spital din Bucureşti. Micuţa a venit la timp, nu s-a născut prematur precum frăţiorii săi. Fericitul anunţ a fost făcut public de către bunic, de către Traian Băsescu care pare că ar fi în culmea fericirii. El a postat o imagine cu micuţa pe Facebook, acolo unde i-a dezvăluit şi numele.

„Bun venit pe lume, Anastasia!”, a scris el. Fetiţa se află pe pătuţul de spital, deasupra capului său este şi foaia medicală în care scrie că la naştere a cântărit 3,770 de kilograme şi măsoară 53 de centimetri.

Anastasia poartă hăinuţe albe, pare destul de liniştită şi doarme, la oricare bebeluş recent născut.

Traian Băsescu, prima poză cu Anastasia

Imediat după ce Elena Băsescu a născut, bunicul, fostul preşedinte, a făcut o poză cu nepoţica în braţe. Anastasia pare fericită în braţele bunicului, parcă ar schiţa un zâmbet. Până acum, Traian Băsescu are un nepot din partea Ioanei, fiica sa cea mare, şi trei, două fetiţe şi un băiat, din partea Elenei.

Fostul preşedinte a urcat poza pe Facebook, le-a făcut tuturor cunoştinţă cu Anastasia: „Anastasia la sfat cu bunicul”.

Elena Băsescu, mămică full-time

Elena Băsescu, mămică full-time. „Nu aduce anul ce aduce ceasul', spune Elena Băsescu și, pe bună dreptate, deoarece viața ei s-a schimbat radical, în doar câteva luni! EBa trăiește o nouă poveste de dragoste și pe 4 iunie i s-a îndeplinit cea mai frumoasă dorinţă, să nască un copil perfect sănătos. 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton