Prima imagine cu Jennifer Aniston după despărțirea de Justin Theroux. Actrița arată senzațional

 Oana Pantazi
.

După nici trei ani de mariaj, Jennifer Aniston și Justin Theroux, unul dintre cele mai hot cupluri de la Hollywood, și-au anunțat despărțirea. Acum, sunt amândoi în atenția presei, cu atât mai mult cu cât se bănuiește că Jennifer e pe cale să reînnoade relația cu Brad Pitt. La cât de bine arată actrița la cei 49 de ani ai săi, nu e deloc exclus, iar asta o dovedește și prima imagine cu Jennifer Aniston după despărțirea de Justin Theroux.

Vestea despărțirii actorilor Jennifer Aniston și Justin Theroux a căzut ca o bombă în Cetatea Filmului, cu atât mai mult cu cât ea a venit într-un moment total neașteptat – la doar o zi după Valentines Day, moment în care toate celebritățile postau în social media declarații de dragoste și fotografii de cuplu…

Jennifer Aniston și Brad Pitt

Jennifer Aniston și Brad Pitt

Declarația lui Jennifer a fost una plată și, de altfel, previzibilă în astfel de situații: În încercarea de a reduce orice fel de speculații ulterioare, am decis să ne anunțăm despărțirea. Această decizie a fost luată cu afecțiune și de comun acord la finele anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să nu mai fie un cuplu, dar așteptăm cu nerăbdare să ne continuăm prețioasa prietenie.' Evident, în spatele acestui comunicat de presă cei mai mulți au văzut și alt motiv – se pare că despărțirea lui Brad Pitt de Angelina Jolie a crea unele tensiuni în cuplul Aniston-Theroux, și nu ar fi de mirare, fiindcă nu e un secret pentru nimeni că Jennifer a suferit foarte mult după despărțirea de Brad…

🎉🎂🍸💃🏻🕺#amandaanka @jenmeyerjewelry #jenniferaniston @mmcnearney

A post shared by aleenkeshishian (@aleenkeshishian) on


Iată că, acum, la nici o lună de la anunțarea despărțirii de soțul ei, actrița pare pregătită să înceapă o nouă viață, așa că și-a făcut apariția la petrecerea unei prietene de-ale sale, unde a arătat absolut spectaculos. Molly McNearney, scenaristă de texte comice și soția lui Jimmy Kimmel, în același timp și buna prietenă a lui Jen, a împlinit recent 40 de ani, motiv perfect pentru o petrecere între „fete'.  Deși mai are puțin și împlinește 50 de ani, actrița a arătat senzațional într-o ținută neagră minimalistă, la care a asortat un colier auriu, iar zâmbetul afișat ne-a adus aminte de vremurile când Jennifer, a.k.a Rachel, făcea furori în „Friends'. Să o fi ajutat-o talentul actoricesc să ascundă suferința prin care trece din cauza divorțului sau pentru Jennifer despărțirea de Justin a venit la momentul potrivit?!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton