Prima reacţie a lui Ilie Năstase după ce Brigitte a anunţat că are o nouă relaţie. Ce spune marele tenismen

 Pirvu Cristina
.

Prima reacţie a lui Ilie Năstase. Brigitte a explicat de curând faptul că ea nu se mai poate împăca cu Ilie Năstase, căsnicia lor nu mai funcţiona de ceva timp. Ea a decis să accepte pe altcineva în viaţa sa. Vrea să fie fericită, asta îi doreşte şi fostului tenismen. Iată cum a reacţionat acesta!

Fostul mare tenisman ştia despre decizia brunetei, cu care s-a cuplat în 2010 şi cu care s-a căsătorit în 2013. Ştiam despre relaţie, să fie sănătoasă! Am aflat că acum au plecat într-o vacanţă în Turcia, sunaţi-o pe ea pentru alte detalii', a spus Năstase pentru Click. 

Bruneta, care se află în plin proces de divorţ cu Ilie Năstase (72 de ani), s-ar afla într-o vacanţă departe de România, în Turcia.

Brigitte Năstase, declaraţii despre noul iubit

„Dragii mei, după cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat în nenumerate rânduri să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevărată prinţesă şi îi doresc sincer să fie fericit.', a scris Brigitte Năstase pe Instagram.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton