Primele imagini cu Bianca Drăgușanu la Asia Express. A renunțat la extensii

 Pirvu Cristina
.

Bianca Drăgușanu a pornit în experiența Asia Express alături de sora sa. Sâmbătă a fost agitaţie mare pe Aeroportul Henri Coandă. Cele 9 perechi care participă la cel mai dur show de aventură şi-au luat zborul spre Sri Lanka şi India. Au ajuns acolo, blondina a postat primele imagini!

Bianca Drăgușanu, încă de la plecarea din România, a ales să poarte haine sport, lejere, perfecte pentru competiția care o așteaptă. A renunțat pentru o perioadă la rochiile elegante semnate chiar de ea, și a optat pentru articole vestimentare sport și costume de baie.

A postat pe Instagram primele imagini din Asia. Vedeta se bucură de timpul petrecut alături de sora sa și de ceilalți concurenți. Momentan se obișnuiesc cu locația, și în curând vor porni la drum. Bianca își vede de activitățile sale, face sport în aer liber, se întreține pentru a arăta minunat.

https://www.instagram.com/p/BpM0n64ndLt/?hl=ro&taken-by=biancadragusanu18

Vedeta a renunțat și la extensiile blonde, le-a folosit numai la o ședință foto.

Primele imagini cu Bianca Dragusanu la Asia ExpressPrimele imagini cu Bianca Dragusanu la Asia Express

Cu cine îşi lasă Bianca Drăguşanu fiica pe parcursul emisiunii Asia Express

Bianca Drăgușanu a semnat un nou contract în televiziune, dar nu ca prezentatore, așa cum probabil și-ar fi dorit, ci… ca și concurent, în show-ul Asia Express. Și, potrivit surselor, se pare că factorul financiar a contat decisiv în decizia ei, nu de alta, dar se vehiculează o sumă de ordinul zecilor de mii de euro. În altă ordine de idei, aceasta este prima dată când Bianca Drăgușanu va lipsi din țară o perioadă mai îndelungată și… cum este mamă, situația se poate complica în orice moment. Numai că vedeta și-a luat măsurile de precauție pentru a sta cât mai liniștită cu putință în Sri Lanka și India, acolo unde se va filma noul sezon al emisiunii. Cu cine o lasă pe fetița ei, Sofia Natalia? Multora li s-ar părea normal ca micuța să rămână la tatăl ei, dar… nu! Bianca a luat hotărârea fermă ca Sofia să rămână în grija mamei sale, din momentul plecării și până la cel al întoarcerii.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton