Primul interviu dat de familia lui Andrei Gheorghe după moartea jurnalistului. Copiii îi duc dorul

 Pirvu Cristina
.

Primul interviu dat de familia lui Andrei Gheorghe. Jurnalistul a murit pe data de 19 martie, singur, în propria locuinţă. Familia a fost afectată de trecerea lui în nefiinţă şi abia acum, la aproape două luni de la tristul eveniment, au purtat să vorbească despre el, ca stâlpul familiei!

Copiii şi Petruţa Gheorghe au acordat primul interviu împreună după moartea lui Andrei Gheorghe. Îşi aduc aminte cu plăcere despre jurnalistul care a încetat din viaţă la 56 de ani. Zâmbesc şi rememorează clipele petrecute împreună.

Petruţa Gheorghe a vorbit despre povestea lor de dragoste, dar și despre perioada neagră a divorțului.

„Eu…ne-am cunoscut, vrând nevrând. Aveam noi un foişor afară şi a zis: Aoleu, ce e biserica aia acolo. Şi aşa ne-am cunoscut şi ne-am împrietenit. (…) Eram vecini, ne-am cunoscut și nici nu ne-am dat seama că ne îndrăgostim. (…) Noi eram prieteni buni, ca tată…a fost cu siguranţă eu om extraordinar. El le spunea, de fapt, copiilor că: Dacă eu nu vî plăceam, eu nu mă puteam căsători cu mama voastră. Adică, ca să pot să mă căsătoresc cu ea trebuie să vă pot iubi şi pe voi. Eu nu am o problemă, vă iubesc.”, a spus Petruţa în interviul pentru Antena Stars.

Cu Max, băiatul, a avut o relaţie specială. S-au cunoscut treptat şi a învăţat de la el ce era mai bun.  „N-a fost spontan, n-a stat din prima cu noi în casă, am stat separat. Am luat lucrurile treptat, de aceea s-a extins şi relaţie pe atâţia ani. Luând-o treptat, am putut să cunoaştem greşelile, ne cunoşteam ca o familie. De când eram mici, mereu ne zicea: Nu mai fi puţoi, avea nişte lucruri foarte bune. (…) A avut o bătălie grea, repeta lucrurile mereu.”

Katharina a primit sfaturi privind întâlnirile cu băieţii.  „Paps m-a scos odată în oraş. Mi-a zis că vrea să îmi arate cum face un  băiat la întâlnire. Dacă nu îţi trage scaunul, dacă nu îmi zice nu ştiu ce, dacă nu îmi deschide uşa…multe lucruri. Mi-a zis că dacă nu face lucrurile astea, pleci.” 

Şi Maria a primit învăţături de la tatăl ei. „Ca şi pentru Maxi şi pentru Katha, tot timpul m-a învăţat să fac asta, să nu mai rod unghiile, să slăbesc, să îmi pun şosete în picioare. M-a ajutat foarte mult şi cu temele, când eram mică. (…) Era o relaţie foarte frumoasă!”

Familia lui Andrei Gheorghe, primul interviu după moartea luiFamilia lui Andrei Gheorghe, primul interviu după moartea lui

Cele cinci mari temeri ale lui Andrei Gheorghe

Vestea că Andrei Gheorghe s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani a venit ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au admirat. Era un bărbat direct care spunea mereu lucrurilor pe nume și nu se ferea niciodată să spună ce gândește.

Un interviu cu Andrei Gheorghe era mereu o provocare. La vremea respectivă jurnalistul era foarte ocupat, însă nu a putut refuza o ședință foto pentru Revista VIVA! care a avut loc la ora zece noaptea, într-o zi ploioasă. Fotografiile întruchipează perfect bărbatul puternic și elegant care era la vremea respectivă. Interviul din anul 2005 care a apărut în Revista VIVA! începe așa: 'De ce politică, frate?'.

'Am fost dintotdeauna interesat de politică, face parte organic din viața mea. A fost un pas firesc. Îmi place ceea ce fac, îmi place emisiunea asta', a declarat Andrei Gheorghe în urmă cu 13 ani. Omul de radio se considera un om bogat material și spiritual.

Foto: VIVA!, Antena Stars 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton