Primul sărut dintre Prințul Harry și Meghan Markle în calitate de soț și soție - FOTO

.

Primul sărut dintre Prințul Harry și Meghan Markle. În data de 19 mai, Harry și Meghan și-au unit destinele pentru vecie. După ceremonia religioasă, cei doi au ieșit din castel, în văzul mulțimii. Nu au avut parte de un sărut la balcon, ci unul pe scările bisericii!

Prințul Harry și Meghan Markle au fost protagoniștii zilei. Alături de ei, la fericitul eveniment, au participat membri familiei regale, Printul Charles alături de Camilla, Kate Middelton, Printul William și doi dintre copiii lor, dar și familia și prietenii actriței. În stânga ei, pe toată durata ceremoniei, foarte emotivă, mama ei Doris nu s-a putut abține din plâns.

Mirii au fost vizibili emoționați, Prințul Harry a fost mai ceva ca niciodată. S-a înroșit și chiar a transpirat. Meghan a zâmbit mai tot timpul, l-a privit continuu pe soțul său. După slujbă, cei doi au ieșit din castel, s-au ținut de mână strâns.

În spatele lor au fost Prințul Charles, Camila, mama lui Meghan Markle, urmați de Kate Midedelton și Prințul Harry. Prințul George și Prințesa Charlotte au făcut furori. Pe scări, înainte să urce în caleașcă, s-au sărutat. A fost primul lor sărut în calitate de soț și soție. Priviți în galeria foto imaginile.

Se crede că Meghan Markle și Prințul Harry au semnat un contract prenupțial.Se crede că Meghan Markle și Prințul Harry au semnat un contract prenupțial.

Ce i-a spus Prințul Harry lui Meghan Markle când a văzut-o în rochie de mireasă

După ce Prințul Charles a condus-o la altar, Prințul Harry i-a spus următoarele cuvinte: 'Mulțumesc, tată!'. Ulterior, când mireasa, Meghan Markle, a ajuns lângă el, Harry a rămas uimit.

'Arăți uimitor! Mi-a fost dor de tine!', i-a spus Prințul, în contextul în care cei doi nu au petrecut împreună noaptea dinaintea ceremoniei religioase.

Chiar dacă este deja considerată Prințesa Marii Britanii, Meghan Markle nu a primit acest titlu în mod oficial. Regina Elisabeta a II-a, la fel ca și în cazul nepotului ei mai mare, William, pe care la nunta să cu Kate Middleton, din 2011, l-a făcut Duce de Cambridge, a acționat în același mod și în privința mezinului familiei, Harry. Așadar, în ziua nunții lor , Prințul Harry și Meghan Markle au primit titlul nobiliar de Duce și Ducesă de Sussex.

Foto: Captură TV 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton