Prinţul Harry a încălcat protocolul şi a sărutat mâna unei fane. Gestul a fost surprins în câteva imagini

 Pirvu Cristina
.

Prinţul Harry a încălcat protocolul la vizita recentă din Sussex. Acesta a sărutat mâna unei fane prezente în mulţimea care voia să îl vadă măcar o secundă pe îndrăgitul cuplu. Meghan Markle a asistat la gestul făcut de soţul ei. 

Meghan Markle și Prințul Harry sunt încă prinși cu îndatoririle regale, nici urmă de o lungă vacanţă. Miercuri, cei doi a vizitat pentru prima dată comitatul Sussex, la patru luni după ce au primit din partea Reginei Elisabeta titulatura de Duce și Ducesă de Sussex. Acolo, cei doi au atras toate privirile, iar Prinţul Harry a fost cel care a comis-o în văzul tuturor şi a încălcat protocolul.

În timpul vizitei lor oficiale, Ducele şi Ducesa de Sussex s-au oprit să vorbească cu fanii lor. Atunci a avut loc stângăcia, când Prinţul Harry a întâlnit o femeie pe nume Lydia. Momentul emoţionant a fost surprins de aparatul de fotografiat al unei studente, Francesa Troon, în vârstă de 18 ani.

Lydia, norocoasa zilei, s-a prezentat în faţa lui Meghan Markle, i-a spus chiar şi de unde este. În acel moment, din spate, apare şi Prinţul Harry care îi sărută mâna doamnei. Aceasta a rămas uimită, mulţumindu-i pentru gest acestuia: „Ohh, mulţumesc!”.

Printul Harry a sarutat mana unei fanePrintul Harry a sarutat mana unei fane

Cea care a filmat întreg momentul a explicat pentru thesun.co.uk că doamna Lydia striga puternic spre cei doi duci care se aflau pe partea opusă a drumului. Meghan a auzit-o prima şi a mers la ea. În vârstă de 80 de ani, Lydia a meritat ca Prinţul Harry să îi sărute mâna, chiar dacă a încălcat protocolul.

Ţinuta purtată de Meghan Markle în vizita în Sussex

Meghan a purtat o haină crem deschis de la Armani (2.250 de euro), asortată cu o pereche de pantofi cu toc de aceeaşi culoare, o fustă conică din piele verde închis de la Hugo Boss (417 euro) şi o cămaşă de mătase într-o nuanţă de verde mai deschis (78 de euro). Ducesa şi-a accesorizat ţinuta cu o geantă verde, în valoare de 1900 de euro, creată de Gabriela Hearst.

Meghan Markle a încălcat protocolul

Meghan Markle a încălcat şi ea protocolul în urmă cu ceva timp, iar gestul făcut pare că a fost taxat de internauți. Ea ar fi uitat de reguli și etichetă.

Foto: Facebook, Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton