Promisiunea pe care Bianca Drăgușanu i-a făcut-o fiicei sale. Ce cadou i-a luat Sofiei de la Paris

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu se îndrăgostește mai repede decât am fi crezut. Frumoasa blondină este plecată la Paris alături de iubitul ei, dar și de fiica acestuia. Aflată acolo, gândul vedetei este tot la Sofia Natalia, iar Bianca Drăgușanu i-a făcut o promisiune fiicei sale. 

Aflați în orașul dragostei, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi profită din plin de timpul pe care îl petrec împreună. Cei doi nu au plecat singuri, ci alături de una dintre fiicele bărbatului. Vedeta se comportă ca o adevărată mamă cu fetița acestuia și încearcă să se apropie cât mai mult de ea. Cei trei se fotografiază împreună ca o adevărată familie. Aceștia au fost și la Disneyland, unde au fost uimiți de ceea ce au văzut. Văzând toate personajele din desenele animate, gândul Biancăi Drăgușanu a zburat la fiica ei, Sofia Natalia, care se află la Hunedoara la bunica ei.

Bianca Drăgușanu i-a făcut o promisiune fețitei sale și a spus în mod public că de ziua ei o va aduce la Disneyland. 'De ziua mea, mami mi-a promis ca ma duce la Disney', apare pe pagina de Instagram a Sofiei Natalia.

Sofia va primi și un cadou din partea mamei sale. Bianca Drăgușanu i-a cumpărat fiicei sale o jucărie de pluș, mai exact pe Minnie Mouse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Natalia (@sofianataliaslav) on


Citește și: Legătura neașteptată dintre noul iubit al Biancăi Drăgușanu și Victor Slav!

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton