Raluka, declaraţie controversată: "Când merg la părinții mei, iubitul meu nu doarme cu mine"

 Pirvu Cristina
.

Raluka vorbeşte despre iubitul său. De o bună perioadă de timp, artista se iubeşte cu un bărbat misterios. A preferat să ţină departe de ochii presei relaţia lor, însă la Interviurile VIVA! a vorbit pe şleau despre el. Acum, vedeta revine cu declaraţii inpovesteşte despre el şi părinţii ei. Nu se văd pres des!

După declaraţiile incitante de la Interviurile VIVA!, când Raluka a povestit cât de mult o susţine iubitul, acum, ea a dezvăluit în cadrul emisiunii  'Stăpânii vedetelor', de la Antena Stars, că poate să doarmă şi fără el, dacă îi are aproape pe căţeluşii săi. Ea este o mare iubitoare de animale, are cinci câini și o pisică. Sunt mai bine de cinci ani de când are cățeii, însă în ultima perioadă de timp aceștia sunt în grija părinților ei, care au o casă în apropiere de București.

„Înainte stăteau cu mine, dar de când m-am mutat la apartament stau la curte cu părinții mei. Le-am luat o casă lângă București, ca să fie și ei mai aproape de mine. (…) Cățeii mei nu mă lasă să-i pup, dar în rest sunt foarte afectuoși, sunt ca și copiii mei, dorm cu mine.

Când merg la părinții mei, iubitul meu nu doarme cu mine, știe că îi am pe ei', povestește râzând Raluka, care își amintește că după ce s-a întors de la filmările pentru show-ul 'Asia Express' câinii au fost foarte bucuroși să o vadă. 'Și mie mi-a fost dor de ei, dar și lor de mine. Au sărit pe mine, mă zgâriaseră, aveam picioarele praf'.”, a declarat Raluka.

Raluka şi animalul său de companie

Raluka şi animalul său de companie

Cine e iubitul Ralukăi

Raluka ne-a povestit acum ceva timp cum decurge relaţia sa sentimentală. A fost în Asia din noiembrie până în decembrie, aşadar departe de iubit. El a avut grijă de părinţii ei!

„Ne iubim de nu mai putem. Cu dragostea pentru muzică stăm foarte bine. Eu sunt cu cineva şi asta se ştie deja. Sunt fericită. (…) Mai aveam momente când îi spuneam Anei că îmi e dor de el. Mă susţine. M-a susţinut mereu. E foarte important pentru că atât timp cât eu am fost plecată el a stat lângă familia mea. Îi ajuta cu ce aveau nevoie. I-am spus iubitului că voi pleca, a înţeles. De doi ani, cu o pauză mai aşa. (…) Îmi scria tot timpul că e greu. Reuşeam să ne înţelegem când prindeam telefonul', a spus Raluka după ce a câştigat competiţia Asia Express alături de Ana Baniciu.

Totodată, cele două ne-au dezvăluit ce au făcut cu marele premiu, în ce l-au investit. Citeşte AICI.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton