Reacţia Ancăi Lungu după ce s-a speculat că demisionează şi se recăsătoreşte

.

Anca Lungu îşi vede de proiectele sale şi foarte rar vorbeşte despre viaţa persoanală! Iată cum a reacţionat acum vedeta când în presă s-a speculat că va demisiona de la Antena 1 şi se va recăsători!

Prezentatoarea TV de la Antena 1 a fost căsătorită de două ori, iar acum se pare că porneşte pe un drum nou. Potrivit cancan.ro, Anca Lungu ar demisiona, deja și-ar fi anunțat deja șefii despre această decizie. Mai mult decât atât, ea ar vrea să se și căsătorească cu bărbatul de care este îndrăgostită și pe care îl ține ascuns de ochii curioșilor, grecul care ar fi dus-o de Revelion în Dubai.


Reacţia Ancăi Lungu

Ştirista reacţionează după aceste zvonuri. Nu dă apă la moară, ci se concentrează doar asupra proiectelor sale. Este pasionată de reţete şi a publicat una nouă pe blogul său,

Anca Lungu vine cu o nouă propunere delicioasă: Quiche Lorraine cu roşii uscate.

„Să-ncepem anul în bucătărie cu multă, multă bucurie! O bucurie sărătă de această dată, pentru că, vorba lui Ispirescu, nimic nu-i mai bun ca sarea-n bucate. Firește, cu multă măsură! Așadar vă împărtășesc cu drag clasica rețetă franțuzească pe care mi-am permis s-o pângăresc cu niscaiva roșii uscate’, scrie Anca Lungu pe blogul personal.


Ingrediente:
Pentru aluatul de tartă:
250 g de făină albă cernută
1 gălbenuș
125 g de unt
50 ml apă
sare fină de mare

Pentru umplutură:
200 ml de lapte
200 ml de smântână pentru gătit
2 ouă și un gălbenuș
200 g de bacon
50 g de roșii uscate tocate mărunt
120 g de brânză Gruyere dată prin răzătoare
1 linguriță de nucșoară măcinată
sare de mare
piper negru proaspăt râșnit

Mod de preparare:
Primul pas este să frămânți aluatul. Într-un bol încăpător amestecă făina cu sarea, adaugă apoi gălbenușurile și untul tăiat în cubulețe. Amestecă ingredientele cu vârful degetelor și adaugă treptat cei 50 de ml de apă, formând aluatul. Dă-i forma unei bile, împachetează-l în folie alimentară și lasă-l să se odinească pentru 30 de minute la frigider.

După jumătatea de oră petrecută la rece, întinde aluatul cu un sucitor, într-un strat de aproximativ 3 mm grosime. Rulează-l pe sucitor și transferă-l într-o tavă specială pentru copt tarte. Cu ajutorul degetelor poți da o formă ondulată marginilor aluatului.


Cu ajutorul unui tel amestecă apoi laptele, smântâna, ouăle, gălbenușul și nucșoara. Asezonează cu sare și piper.

Încinge cuptorul la 180 de grade Celsius, apoi așează bucățelele de bacon și roșii uscate la baza tartei. Toarnă amestecul lichid deasupra și presară brânza rasă.

Bagă quiche-ul la cuptor pentru 30 de minute și apoi savurează-l alături de cei dragi, cald sau rece, cu un pahar de vin!

Foto: Facebook, printesapolonic.ro

Cristina Pîrvu