Reacția Biancăi Drăgușanu după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Tristan Tate: ”Am să fac niște precizări clare”

 Stamen Diana
.

În ultimele zile în presă au apărut diferite zvonuri despre o posibilă despărțire între Bianca Drăgușau și Tristan Tate. Sătulă de vorbele apărute, prezentatoarea TV a luat atitudine și a reacționat, după ce s-a speculat că relația ei cu milionarul american se duce pe apa sâmbetei.

Știm despre Bianca Drăgușanu că este una dintre puținele vedete de la noi care își asumă întotdeauna ceea ce face. Vedeta a vorbit despre zvonurile apărute și despre cearta cu Tristan Tate. Fosta iubită a lui Victor Slav nu are planuri de viitor și în niciun caz nu are planuri de viitor cu Tristan Tate, cum la un moment dat se scrisese despre o posibilă căsătorie între cei doi. În aceste momente, singura prioritate a Biancăi Drăgușanu este fiica ei, Sofia Natalia, căruia încearcă să-i acorde tot timpul pe care îl are disponibil.

Citește și: Prima ceartă între Bianca Drăgușanu și Tristan Tate. Situația nu este deloc roz între ei

„Nu îmi place să vorbesc despre viața mea, dar acum am să fac niste precizări clare. Eu nu mă cert cu nimeni de foarte mulți ani, eu nu îmi fac planuri de viitor, nici pentru Crăciun, nici pentru Paști, nici măcar pentru scurta vacanță de vara pe care urmează să o am în curând. Nu simt nevoia să dau explicații pentru ceea ce mi se întâmplă. Oamenii se grăbesc să tragă concluzii și să judece după aparențe, lucru cu care deja m-am obișnuit. Eu nu am strategii și planuri de viitor cu nimeni! Puterea mea este Sofia, copilul meu, singurul lucru care contează în acest moment pentru mine! De fapt ea și mama sunt cele care contează cu adevărat pentru mine, în rest, câinii latră, caravana trece”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Wowbiz.ro.

Prezentatoarea TV de la Kanal D a mărturisit că singura ființă care contează cu adevărat în viața ei este fetița ei și a lui Victor Slav. Sofia Natalia se bucură de atenția ambilor părinți, pentru că chiar dacă aceștia au luat-o pe drumuri separate sunt suficienți de maturi încât să înțeleagă că cel mai important este copilul pe care îl au împreună.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate! Decizia pe care a luat-o vedeta după cearta din weekend!

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton