Regele Felipe VI al Spaniei şi Regina Letizia, apariţie de excepţie - FOTO

 Pirvu Cristina
.

Regele Felipe VI al Spaniei şi Regina Letizia, apariţie de excepţie. Cele două capete încoronate au avut prilejul recent de a-şi expune podoabele cu ocazia unei cine organizate la Palatul din Madrid. S-au asortat din cap până în picioare şi s-au mândrit cu bijuteriile superbe!

Regele Felipe VI al Spaniei şi Regina Letizia au organizat o cină în onoarea preşedintelui Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa. Regina Letizia a purtat o rochie lungă, bleumarin.

Regele Felipe a optat pentru un smocking foarte elegant. Ambii şi-au expus bijuteriile preţioase. Această apariţie vine după scandalul de Paşte. Atunci, Regina Letizia nu a lăsat-o pe Regina Sofia să facă o poză cu nepoatele sale.

Regele Felipe VI al Spaniei şi Regina Letizia, apariţie de excepţieRegele Felipe VI al Spaniei şi Regina Letizia, apariţie de excepţie

Scandal la Casa Regală între Regina Letizia şi Sofia

Momente mai puţin plăcute au avut loc în duminica Paştilor, între membrii familiei regale din Spania. Într-o înregistrare care a ajuns virală pe Internet Regina Litizia a Spaniei a fost surprinsă împingându-și soacra. Cearta a avut loc în timpul vacanței pascale pe care familia regală spaniolă a petrecut-o la Mallorca.

Regina Sofia a vrut să se fotografieze cu cele două nepoate ale sale. Nora sa a sărit repede în fața lor și a vrut să-și ia fetele din brațele bunicii lor. Din fotografii se vede cum Regina Letizia ia mâna soacrei sale de pe umerii uneia dintre copile, după care a avut loc un schimb de replici.

Foto: Hepta

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton