Ellie White afișează în ultima perioadă o siluetă de invidiat, lăudată de fani pe rețelele de socializare și de colegele din showbiz la evenimentele mondene la care participă. Artista înflorește parcă de la o apariție la alta, este plină de viață și are un ten strălucitor.
Îndrăgita solistă și-a schimbat stilul de viață în ultimele luni, se documentează despre tot ce înseamnă a trăi frumos și sănătos în armonie cu natura și se implică în activități umanitare care îi hrănesc sufletul.
Silueta și tonusul de invidiat din prezent sunt însă și rezultatul unei cure de 10 zile care include o salată specială creată de un nutriționist suedez. Mulți consideră că este cea mai ciudată salată din lume.
„A fost o perioadă în care nu am mai făcut sport atât de des pe cât mi-aș fi dorit sau cât aș fi avut nevoie. Nu am fost niciodată adepta dietelor stricte pentru că știu ce mari șanse ai să pui înapoi kilogramele pierdute după ce o duci la bun sfârșit. Am citit mult despre ce înseamnă cu adevărat stil de viață sănătos și cât de important este să ții un echilibru în toate și să îți găsești bucuria și fericirea zi de zi în orice. Cât despre alimentație, am descoperit recent o salată care mi-a atras atenția și care, pe cât de ciudată pare, pe atât de sănătoasă și eficientă este pentru a-ți da o stare de bine și a topi kilogramele acolo unde este nevoie. Eu am mâncat-o dimineața și seara, iar la prânz am ales legume verzi cu puțină carne slabă, timp de 10 zile!”, declară Ellie White.
Artista divulgă ingredientele minune ale acestei salate care par, la prima vedere, greu de îmbinat, dar care conțin nutrienții necesari pentru a hrăni organismul și a-l detoxifia.
Salata include:
3 castraveți medii
325 gr roșii cherry tăiate în jumătate
150 gr căpșuni feliate
165 gr struguri tăiați în jumătate
140 gr măsline feliate
150 gr brânză feta tăiată cubulețe
50 gr alune
1 lămâie stoarsă
2 linguri ulei de măsline
1 linguriță oregano
1 linguriță cimbru
sare și piper după gust
Cum se prepară:
Adaugă toate ingredientele într-un bol mare și amestecă-le până ingredientele se vor distribui egal.
Se servește imediat, însă dacă vreți puteți pune bolul acoperit în frigider pentru o oră. În acest mod, aromele se vor pătrunde, iar gustul va fi mai armonios.
Vă recomand să consumați această salată în aceeași zi pentru că este fresh, sănătoasă și foarte grustoasă, spune Ellie White.
Foto: Facebook