Secrete de beauty de la vedete. Păr blond și sănătos ca al Soniei Argint Ionescu

 Stamen Diana
.

Toate femeile care au părul vopsit blond știu cât de greu este de întreținut. Unele persoane renunță la această nuanță de păr pentru că podoaba lor capilară ajunge să fie distrusă de produsele puternice folosite în decolorarea părului. Sonia Argint Ionescu ne-a dezvăluit câteva mici secrete de beauty pe care le folosește când vine vorba de păr blond și sănătos.

Pe Sonia Argint Ionescu am întâlnit la o lansare a unui produs minune pentru păr, Moroccan oil, eveniment organizat de Top Line,  și ne-a dezvăluit cum reușește să-și mențină părul blond lung și sănătos. 'Nu folosesc placa de păr în primul rând. Folosesc bigudiuri calde și ondulator. Cel mai bun lucru pe care o femeie poate să-l facă este să găsească produsele potrivite pentru păr.', ne-a dezvăluit vedeta.

De cele mai multe ori, femeile aleg să se tundă scurt atunci când părul lor blond este deshidratat sau despicat din cauza produselor folosite. Tot ce trebuie să faci este să alegi produsele potrivite tipului tău de păr, iar întodeauna părul blond are nevoie de multă hidratare și îngrijire.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton