Sfaturi de parenting de la Jojo. Fiica ei, la un an şi trei luni, merge la grădiniţă

 Pirvu Cristina
.

Sfaturi de parenting de la Jojo. Vedeta are doi copii, un băiat şi o fetiţă, Zora. Vrea să le ofere celor mici cele mai bune lucruri, să îi educe frumos şi tocmai de aceea investeşte în creşterea lor. Cătălina Grama ne-a povestit despre prima zi de grădiniţă a fiicei şi de a ales să o ducă acolo la nici un an şi jumătate. 

Zora a trecut de creşă şi acum merge la grădiniţă. Îi place, este sociabilă şi se împrieteneşte imediat. Băieţelul este în clasa zero, merge la tenis, la înot, are mereu timpul ocupat. Jojo a fost prezentă la evenimentul „VIVA! shopping with stars” acolo unde ne-a dezvăluit de ce a ales să îşi educe copiii aşa.

„Ea a fost la creşă până acum şi acum am trecut în etapa următoare, a fost la grădi. Astăzi a plâns un pic. Acum facem un program de adaptare pas cu pas. Nu am lăsat-o de prima oară la creşă, era deja adaptată, nu a plâns deloc la creşă. Dar aici, pentru că a întâlnit persoane noi,  doamnele erau noi, copiii erau necunoscuţi, şi am, lăsat-o aproape 50 de minute şi a simţit distanţa aceea. A văzut că am plecat şi a plâns un pic. Când m-a văzut, s-a lipit toată de mine, a crezut că am lăsat-o acolo. Ea deja a făcut un an şi trei luni şi începând cu vârsta asta se instalează din ce în ce mai mult sentimentul de abandon. Dacă o aduci într-un loc nou, trebuie să reapari într-un timp relativ scurt. (…)

Ei trebuie să aibă programul lor, părinţii programul lor. Noi avem bunicii aproape şi am fi avut opţiunea să îi lăsăm cu bunicii. (…) După experienţa mea de mămică cu primul copil mi-am dat seama că este foarte importantă socializarea şi de aceea încerc să o adaptez pe Zora la sistemul acesta. E foarte important pentru ea. Am văzut rezultatele de la creşă, este foarte sociabilă, da şi maleabilă şi foarte prietenoasă. Cu Akim nu s-a întâmplat când era mititel”, ne-a spus Jojo în exclusivitate.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton