Simona Gherghe și-a botezat fiica și a publicat primele imagini cu Ana Georgia. Iată cu cine seamănă micuța!

 Popescu Alexandra
.

A fost un weekend plin pentru Simona Gherghe. Vedeta tv și-a creștinat fetița, Ana Georgia, iar petrecerea a fost una discretă.

Fiica Simonei a împlint 4 luni de curând, iar pe 30 septembrie vedeta a botezat-o și cu această ocazie a făcut publice și primele fotografii cu chipul Anei Georgia. Cea mică este o frumusețe de fetiță și putem spune că seamănă leit cu tatăl ei, Răzvan Săndulescu, cu care Simona s-a căsătorit la începutul lunii mai.

La botez, Simona Gherghe a radiat într-o rochie albă, care i-a pus în evidență talia. Mai mult, vedeta pare că a scăpat deja de kilogramele acumulate pe timpul sarcinii și arată extrordinar. Micuța Ana, în schimb, a purtat o rochiță albă la biserică și una roz la petrecere și a arătat ca o adevărată prințesă.

Petrecerea de botez a fost una discretă, unde au fost prezenți doar prieteni apropiați, suficient ca toată lumea să se simtă extrordinar. De la eveniment nu a lipsit nici prietena bună a Simonei, Gabriela Firea, care a fost foarte elegantă într-o rochie albă.

„Ana Georgia, tot ce e mai bun din noi', este mesajul pe care l-a postat Simona astăzi, împreună cu fotografii de la botezul fiicei sale.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton