Simona Gherghe va avea un coprezentator la "Acces Direct". Detalii despre noua prezență din emisiune

 Stamen Diana
.

Schimbări la 'Acces Direct' începând cu noul sezon. Simona Gherghe va avea un coprezentator, iar anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea TV de la Antena 1. Vedeta nu a dezvăluit încă cine este noul partener de emisiune, ci a oferit doar câteva indicii. Curiozitatea publicului este foarte mare.

Emisiunea 'Acces Direct' revine la televizor începând cu 27 august, iar noul sezon anunță schimbări. Dacă până acum Simona Gherghe a prezentat singură emisiunea, de acum înainte va avea un partener de prezentare. Prezentatoarea TV a dat câteva mici detalii despre noua prezență în emisiune, ca fiind o persoană foarte plăcută de public. Acum rămâne de văzut cine i se va alătura Simonei Gherghe în emisiunea pe care o prezintă de atâția ani.

„Prieteni, am o veste bună! Peste doar câteva zile, ne vedem din nou, cu forţe proaspete. Din acest sezon, alături de mine, va mai fi cineva. Persoană importantă, nu spui cine:) Îmi doream de mult un partener de prezentare şi iată că, acum, împărtăşesc cu voi această veste. O să-i aflaţi numele, în zilele următoare. Vă dau doar un indiciu: e cineva care ştiu că vă place tare, cât şi mie, şi sunt convinsă că noua formulă o să vă surprindă şi-o să vă încânte 🙂 Abia aştept să începem! Revenim cu detalii, aşa că rămâneţi cu noi!”, a scris Simona Gherghe pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Ce salariu are Simona Gherghe la 'Acces Direct'. Suma nu e deloc mică

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton