Soția lui Chester Bennington a făcut public un filmuleț cu artistul realizat cu 36 de ore înainte să se sinucidă. VIDEO tulburător!

 Popescu Alexandra
.

Vestea că Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis a șocat o lume întreagă, iar de atunci au tot apărut imagini cu el din ultimele zile de viață făcute publice chiar de soția sa. Acum, Talinda a postat pe Twitter un filmuleț tulburător realizat cu doar 36 de ore înainte ca Chester să își pună capăt zilelor.

În imagini, fostul cântăreț pare foarte fericit alături de familia sa. Talinda a imortalizat un moment în care acesta se joacă cu unul dintre copiii săi și cu un apropiat un joc destul de amuzant, imaginile fiind de-a dreptul tulburătoare având în vedere că totul se întâmpla cu doar 36 de ore înainte să se sinucidă. Chester pare destul de slăbit, însă râde și nu ai spune că este atât de afectat de problemele din viața sa.

 


„Aşa arăta depresia cu 36 de ore înainte ca soţul meu să-şi ia viaţa. Ne-a iubit mult şi noi l-am iubit pe el foarte tare', a scris soția lui Chester pe Twitter.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton