Soția lui Michael Buble, Luisana Lopilato, a vorbit pentru prima dată despre boala fiului lor: „Mulțumesc lui Dumnezeu, fiul meu este bine”

 Popescu Alexandra
.

Soția lui Michael Buble, Luisana Lopilato, a vorbit pentru prima dată despre lupta împotriva cancerului a fiului său de doar trei ani.

Într-o conferință de presă pe care a susținut-o în Buenos Aires, aceasta a conritmat că fiul său, Noah, s-a recuperat complet după tratamentul de chimioterapie. „Mulțumesc lui Dumnezeu, fiul meu este bine', a spus Luisana, potrivit Daily Mail.

Când lucruri ca acestea care s-au întâmplat apar, viața ta se schimbă. Ni s-a întâmplat și nouă. Acum valorific viața mai mult, acum și astăzi. Doresc să le mulțumesc oamenilor pentru suport, pentru rugăciuni și pentru iubirea lor. Și vreau să știe că au ajuns la noi și ne-au ajutat foarte mult să trecem peste. Este dificil pentru mine să vorbesc despre asta, este prea recent și sunt puțin cam sensibilă la acest subiect. Este minunat să știi că ești însoțit în viață și că oamenii te iubesc', a mai adăugat soția lui Michael Buble.

Luna trecută, Luisana, Michael, Noah și Elias (1 an) au zburat înapoi în Argentina după tratamentul de chimioterapie din SUA. Luisana a ținut să le mulțumească producătorilor noului ei film, „Los que Aman', care au oprit producția pentru ca ea să poată fi lângă fiul său.

Recuperarea fiului meu necesită un proces lung și, după cum știți, trebuie să continuăm vizitele medicale. Dar suntem foarte fericiți. Privim înainte și ne gândim la viitorul nostru, să vedem copiii cum cresc. Să îl văd pe Noah crescând și fericit imi dă puterea să mă întorc și să termin filmul.

Credința mea în Dumnezeu și că poate face miracole m-a ajutat. Am devenit puternică și fiul meu este mai bine. Am transmis asta tuturor prietenilor și familiei. Ca familie suntem mereu uniți și am luptat împreună. Am făcut tot ce am putut pentru fiul nostru', a mai adăugat Luisana.

Fiul de trei ani al cântăreţului Michael Buble şi al fotomodelului Luisana Lopilato a fost diagnosticat cu cancer hepatic. Anunțul artistului din data de 4 noiembrie 2016 a surprins pe toată lumea.  Se pare că Noah Buble a urmat un tratament chimioterapeutic vreme de patru luni.

Alexandra Popescu

Foto:

Citește și:

Fiul lui Michael Buble învinge în lupta cu cancerul

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton