Surpriză în noul sezon "Bravo, ai stil! All Stars"! Iată concurentele

 Pirvu Cristina
.

„Bravo, ai stil! All Stars' aduce cea mai intensă și spectaculoasă competiție de stil la un alt nivel, aruncând în lupta cele mai pregătite concurente din sezoanele precedente ale sow-ului .

Frumoase, hotărâte, curajoase în alegerea ținutelor și deja trecute prin „sită' intransigența a juraților și a publicului, 11 fete dintre cele mai stilate se vor lupta din nou pentru marele premiu de 100.000 de lei.

Surpriză în noul sezon „Bravo, ai stil! All Stars”

Telespectatorii vor avea ocazia să le reîntâlnească și să le voteze pe Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente în primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana și Beatrice (participante în cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!').

Exigență va fi maximă la „Bravo, ai stil! All Stars', așteptările din partea juraților, uriașe. Fetele au câștigat deja experiență, sunt obișnuite și cu lumina reflectoarelor și cu cele mai aspre critici membrilor Juriului, pot evita cu mai multă ușurință eventuale capcane ale contracandidatelor în lupta pentru marele premiu. Edițiile precedente „Bravo, ai stil!' au constituit pentru aceste tinere o adevărată școală, o perioada a formării în mai multe sensuri, pentru că dincolo de deprinderea abilității în a-și alege ținutele, acestea  au învățat să se cunoască mai bine, și-au rafinat reacțiile și au câștigat de partea lor un public numeros, extrem de fidel.

Cum se vor descurcă, de această dată, cele mai puternice concurente de până acum, veți putea urmări în „Bravo, ai stil! All Stars', din 22 ianuarie.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:30, la Kanal D. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie, imediat după „Exatlon”.

AlinaAlina

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton