Tavi Clonda are probleme. Artistul a cerut ajutorul fanilor

 Stamen Diana
.

Tavi Clonda are probleme și nu s-a sfiit să ceară ajutorul prietenilor virtuali. Soțul Gabrielei Cristea a făcut anunțul chiar pe una dintre rețelele de socializare.

După ce nu a reușit să se califice mai departe la Eurovision România 2018, Tavi Clonda s-a mai procopsit și cu o răceală. Soțul Gabrielei Cristea a cerut ajutorul fanilor și i-a rugat să-l ajute cu remedii pentru răceală.

'În sfârșit m-a prins răceala… 😩 🙈 😁 😷 Ce remedii pentru tuse și dureri în gât îmi recomandați?', a scris Tavi Clonda pe una dintre rețelele de socializare. 'Mama adoptivă' a Gabrielei Cristea, Paula Crăciunescu, l-a sfătuit să stea departe de soție și fetiță cât timp este bolnav: 'Nu este de glumit. Mergi la doctor și grijă. Nu sta aproape de fete. Sănătate rapid'.

Tavi Clonda are probleme

Majestatea Sa Margareta vrea să-l cunoască

Tavi Clonda împreună cu echipa lui au făcut o melodie în memoria Regelui Mihai I cu care s-au prezentat la Eurovision România 2018. După ce piesa a fost auzită de Familia Regală a României, artistul a fost felicitat.

'„King”, piesa interpretată de Tavi Clonda pentru Eurovision, a fost compusă de Alexandru Luft pentru a cinsti memoria Regelui Mihai I al României. Nu este pentru prima oară când tânăra generație se regăsește în idealurile, valorile și principiile Regelui Mihai și ale Casei Regale a României.

Ne bucurăm să vă împărtășim videoclip-ul acestui cântec și să felicităm pe solist, Tavi Clonda, pe autor, Alexandru Luft, și pe cei care au luat parte la desăvârșirea lucrării muzicale: Alina Coltan, Cristina Dobrescu, Bogdan Marinescu, Alexandru Duma și Denisa Demian.

Majestatea Sa Margareta dorește ca, în viitorul apropiat, să cunoască echipa care a realizat cântecul King' și să le mulțumească personal.', este mesajul transmis de Familia Regală a României.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton